AcasăNewsAntrenor de arte martiale, acuzat ca a molestat doua eleve

Antrenor de arte martiale, acuzat ca a molestat doua eleve

(foto: marianvitalie.eu)

Un antrenor de arte martiale din Timisoara este acuzat ca ar fi molestat doua dintre elevele sale, in locuinta sa politistii descoperind si fotografii cu cei trei.

(foto: marianvitalie.eu)

Olimpia Iordanescu, un antrenor care sustine cursuri de arte martiale intr-o sala inchiriata la Facultatea de Agronomie, este cercetat de oamenii legii dupa ce parintii a doua dintre elevele sale, una in varsta de 9 ani iar cealalata de 10 ani, au depus plangere conform carora acesta le-ar fi molestat.

Ca urmare a acestui fapt s-au organizat perchezitii la locuinta antenorului, moment in care au fost gasite mai multe fotografii cu caracter pornografic in care barbatul apare impreuna cu cele doua fetite, motiv pentru individul este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de viol si corupere sexuala de minori.

„Initial, parintele uneia dintre fetite a depus o sesizare la politie, iar cercetarile s-au extins, fiind identificata si cea de-a doua fetita”, a explicat Mirela Draghicioiu, reprezentant IPJ Timis, citata de rtv.net.

Potrivit prorectorului Universitatii Banatul din Timisoara antrenorul, in varsta de 60 de ani, sustinea mai multe cursuri de arte martiale la scoli generale din Timisoara, in sala de sport de la Facultatea de Agronomie avand loc doar orele suplimentare cu studenti.

author avatar
Ionut Zgimbau
365 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger