AcasăNewsAntonie Solomon revine la Primărie cu un concediu

Antonie Solomon revine la Primărie cu un concediu

Antonie Solomon si-a pastrat priza la public si le da cu flit celor care-l vedeau deja pus la pastrare in zeghe

Bucuria de a reveni in scaunul de edil sef nu-l impiedica pe Antonie Solomon sa dea cu flit lumii intregi: adversarilor si colegilor care l-au lasat balta.

Antonie Solomon si-a pastrat priza la public si le da cu flit celor care-l vedeau deja pus la pastrare in zeghe

De abia repus in functie, Antonie Solomon vrea … concediu. Pentru a-si “rasfata” sotia, de parca nu putea sa faca acest lucru in lunile de cand a fost eliberat si lasat in “somaj tehnic” pana cand Justitia i-a dat unda verde sa revina in fruntea primariei Craiovei.

“Ca sa nu uit. O sa cer voie si o sa anunt prefectul si consiliul local ca vreau sa-mi iau un concediu de zece zile. De ce? Vreau sa-mi rasfat nevasta! Vreau sa plec cu ea zece zile. Asta e primul lucru pe care-l fac”, a precizat raspicat Solomon, odata instalat la vechiul sau birou.

Facut in prima zi de reluare a lucrului, ba chiar in primele ore, anuntul este un bobarnac dat colegilor si adversarilor care, pana nu demult, il considerau terminat politic pe Antonie Solomon. Uns cu toate alifiile, acesta a lansat sfidarea de abia dupa ce si-a asigurat o viitoare candidatura sub umbrela UNPR si s-a convins ca are in continuare cea mai mare cota de piata in Craiova, in pofida acuzatiilor de mita aduse de procurori.

O cota pe care si-o pastreaza ignorand rapoartele colaboratorilor si “alergand” personal prin oras. Data fiind popularitatea lui Solomon, PDL are timp, cat edilul isi va rasfata nevasta, sa gaseasca o solutie de a-l pastra in partid. In caz contrar, odata cu Solomon isi pot lua adio si de la primaria Craiovei.

author avatar
Simona Badulescu
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger