AcasăAntonia, "Cea mai sexy femeie din lume" in topul FHM – GALERIE...

Antonia, „Cea mai sexy femeie din lume” in topul FHM – GALERIE FOTO

antonia-cea-mai-sexy-femeie-din-lume-foto-facebookAntonia, "Cea mai sexy femeie din lume" in topul FHM

Antonia e „Cea mai sexy femeie din lume”, potrivit revistei FHM. Solista o detroneaza astfel pe Inna , detinatoarea acestui titlu anul trecut. Top 100 Cele mai sexy femei din lume este realizat anual de catre cititorii revistei FHM. Vedetele Romaniei sunt clasate in acest top alaturi de cele internationale, pe criterii care le apartin strict publicului.

antonia-cea-mai-sexy-femeie-din-lume-foto-facebook
Antonia, "Cea mai sexy femeie din lume" in topul FHM

In ultimii ani, locul 1 a fost ocupat si de vedete din Romania, printre care s-au numarat Gina Pistol, Catrinel Menghia si Monica Columbeanu.

Daca anul trecut Inna a fost desemnata „cea mai sexy femeie din lume”, dar si, neoficial, cea mai scunda detinatoare a acestui titlu, anul acesta locul 1 ii apartine unei alte cantarete pe val, Antonia.

La fel ca si Inna, Antonia a pozat recent pe coperta FHM, intr-unul din pictorialele de succes ale revistei.

Cu toate astea, Antonia spune ca nu ar renunta la haine pentru faima.

„Nu m-as dezbraca pentru faima. Nu zic niciodata, pentru ca nu stii niciodata sigur. Dar momentan nu am in program asta. Am pozat in lenjerie intima, dar atat”, a marturisit Antonia, „Cea mai sexy femeie din lume”

Inna a fost clasata acum pe locul 2, iar Catrinel Menghia pe 3. Potrivit agentiadepresamondena.com , topul mai include si alte nume din showbiz-ul romanesc, pe pozitii inferioare, precum Ilinca Vandici, Roxana Ciuhulescu, Adelina Pestritu, Raluca Lazarut, Andreea Perju, Gianina Varga, Dana Savuica, Magda Palimariu, Cristina Rus, Ellie White.

Galeria foto contine fotografii de pe contul de Facebook al Antoniei.

[nggallery id=43]

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
4.129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger