AcasăNewsAntonescu vrea sa daruiasca PNL Bucuresti lui Rares Manescu

Antonescu vrea sa daruiasca PNL Bucuresti lui Rares Manescu

Rares Manescu ar putea sa coordoneze organizatia PNL Bucuresti

Succesul electoral al lui Rares Manescu merita un premiu pe masura. Cel putin asa considera  presedintele PNL, care vrea neaparat sa-i dea in dar  tovarasului sau o noua sinecura politica.

Rares Manescu ar putea sa coordoneze organizatia PNL Bucuresti

Din momentul in care s-a stiut ca Rares Manescu a castigat Primaria Sectorului 6, Crin Antonescu  a decis sa-l promoveze.

Eugen Nicolaescu ar putea ajunge in umbra lui Rares Manescu

Astfel, surse din PNL sustin ca lui Manescu i se va da preda la cheie organizatia PNL Bucuresti. Ca sa nu iasa insa scandal si presedintele interimar Eugen Nicolaescu sa nu se simta lezat,  schimbarea va fi facuta mai pe dupa colt, urmand ca, in final, noul primar al sectorului 6 sa se ocupe de coordonarea filialei bucurestene.

Interesul personal, mai important decat cel de partid

Infigerea lui Rares Manescu in coasta lui Eugen Nicolaescu este pusa de liberali pe seama egocentrismului de care a dat dovada Crin Antonescu. Mai exact, acestia sustin ca liderul PNL vrea sa se asigure ca nu va avea probleme la alegerile generale si ca intreaga organizatie va munci pe branci pentru a-l scoate din nou senator, fara ca el sa miste vreun deget. In plus, penelistii, familiarizati deja cu jocurile facute de Crin Antonescu, sunt convinsi ca Rares Manescu se va simti si va finanta din greu campania sefului sau de partid.

author avatar
Victor Paun
477 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger