AcasăNewsAntonescu: Votul pe suspendarea presedintelui va fi dat vineri de la ora...

Antonescu: Votul pe suspendarea presedintelui va fi dat vineri de la ora 17.00

Votul privind suspendarea presedintelui Traian Basescu va avea loc vineri, de la ora 17.00, moment in care se va intruni plenul reunit al Parlamentului.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a anuntat ca votul privind propunerea USL de suspendare a presedintelui Traian Basescu se va desfasura vineri, de la ora 17.00, cand va avea loc sedinta plenului reunit al Parlamnetului. Votul va urma dupa ce judecatorii Curtii Constitutionale isi vor da acceptul privind aceasta cerere.

„Nu e vorba in vreun fel din partea noastra de a constrange sau de a impune CCR. Asa este prevederea legala ca noi sa cerem un termen. Curtea Constitutionala, care cunoaste Regulamentul, a luat act de acest lucru si in mod absolut normal si-a fixat aceasta sedinta maine la ora 9.00, ceea ce inseamna in timp util. Sunt convins ca toate aceste proceduri vor fi parcurse si de catre noi, dupa cum ati vazut si de catre Curte, in modul cel mai legal si mai constitutional. La orele 17,00 maine (vineri – nr), speram cu avizul Curtii cu tot, sa va putem oferi sedinta cu dezbateri”, a precizat Crin Antonescu, citat de TVR Info.

author avatar
Ionut Zgimbau
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger