AcasăNewsAntonescu: Voiculescu a fost securist, nu biet informator

Antonescu: Voiculescu a fost securist, nu biet informator

Presedintele interimar Crin Antonescu a declarat ca fondatorul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a fost un securist, adaugand ca, s-a aliat cu acesta deoarece  are „un obiectiv politic corect”.

Crin Antonescu, seful interimar al Romaniei, a declarat, vineri noapte, ca, dupa parerea sa, Dan Voiculescu, presedintele fondator al Partidului Conservator (PC), a fost, in timpul comunismului, un securist, motivand ca, in pozitia pe care o ocupa, nu putea fi un simplu informator.

„Eu cred ca daca Dan Voiculescu a fost, si eu cred ca a fost securist (…) dom’le in comertul exterior in pozitia aia nu erai un biet informator. Deci daca a fost, a fost ceva serios”, a spus acesta in cadrul unei emisiuni de la OTV.

Presedintele interimar a dorit sa precizeze si motivele pentru care s-a aliat cu liderul PC, care a operat in timpul comunistilor sub pseudonimil de „Felix”.

„Pai dar nu am spus ca ma aliez cu toti acei oameni cu care am un obiectiv politic corect?! Si o mai spun o data. Dan Voiculescu, de ani de zile, cu partidul lui, cu trustul lui media, actioneaza, in opinia mea, corect. Actioneaza corect aparand niste valori democratice, denuntand niste lucruri anormale, aberante, nedemocratice, niste hotii care se intampla in Romania sub regimul lui Traian Basescu si atunci e normal sa fim aliati politic, daca avem acelasi scop”, a mai explicat fostul sef al PNL.

author avatar
Ionut Zgimbau
702 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger