AcasăNewsAntonescu viseaza la un nou FSN

Antonescu viseaza la un nou FSN

”Duminica orbului”, asa acum a ramas in folclor  ziua in care  FSN-ul lui Ion Iliescu a castigat alegerile cu 67,53%, a devenit un reper pentru Crin Antonescu, liderul liberal declarand ca-si doreste sa depaseasca aceasta performanta electorala.

Crin Antonescu mizeaza pe o victorie zdrobitoare in alegeri

”Vom avea cea mai semnificativa majoritate pe care vreodata o forta politica a avut-o in Parlamentul Romaniei. Va fi mai mare decat a avut FSN in 1990, o sa vedeti”, le-a promis Crin Antonescu simpatizantilor USL din Bistrita-Nasaud. Acelasi Antonescu care, pana nu demult, obisnuia sa-i atace pe pesedisti fix in originea lor fesenista si stramba din nas atunci cand cineva isi permitea sa compare USL cu FSN.

Acum insa FSN-ul a devenit un ideal.  O formatiune mamut care sa faca si sa desfaca tara dupa bunul plac, o masina politica,  asa cum a numit-o chiar Antonescu. ”Este un lucru care a devenit clar pentru toata lumea, chiar si pentru Traian Basescu si partidul sau, pentru propaganda sa si anume ca USL, in ciuda tuturor atacurilor, tuturor formelor de descurajare, tuturor diversiunilor, s-a nascut, a crescut mare si e sanatoasa. Este cea mai importanta constructie politica din istoria Romaniei, este o masina politica asa cum in Romania nu a mai existat”, a declarat presedintele PNL, care pare ca a luat in calcul si varianta ca USL va avea soarta FSN. ”Ca un om foarte afectiv ma gandesc cu ingrijorare la momentul firesc la care, terminandu-ne treaba impreuna pentru Romania, reusind in acest proiect, nu stiu cand, va veni momentul sa ne vedem fiecare de treaba noastra – PNL, PSD – si sa reincepem o lupta, o competitie politica absolut normala”, a mai spus Antonescu, aratand ca atunci ii va fi foarte greu ”sa se certe” cu prietenii Ponta si Dragnea.

author avatar
Adelina Ionicel
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger