AcasăNewsAntonescu: Violentele sociale, evitate prin referendum si suspendare

Antonescu: Violentele sociale, evitate prin referendum si suspendare

Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonecu, a motivat alegerea USL de a-l suspenda pe Traian Basescu si a organiza un referendum prin faptul ca astfel au evitat violentele sociale care riscau sa izbucneasca in toamna.

Crin Antonescu, seful interimar al Romaniei,  a declarat, sambata, ca in Romania riscau sa izbucneasca violente sociale, mult mai intense decat cele care au avut loc la inceputul anului 2012, motiv pentru care USL as ales sa il suspende pe Traian Basescu si sa organizeze un referendum pentru demiterea lui.

„Sute de mii de oameni, in fiecare seara si aproape in fiecare localitate insemnata, in ianuarie-februarie, au dat aceste semne ca solutia era, atunci, alegeri anticipate si parlamentare si prezidentiale. Nu am fi ajuns aici. Acum, daca acest referendum nu avea loc, daca aceasta suspendare nu avea loc, din toamna riscam sa avem chiar violente sociale”, a declarat presedintele interimar, in cadrul unei emisiuni de la Antena 3.

Acesta a comentat si pe seama acuzelor ca in urma suspendarii leul s-ar fi devalorizat excesiv, intreband care ar fi fost valoarea monedei nationale daca ar fi izbucnit conflicete sociale.

„Si celor care azi pun in carca unui procedeu democratic – referendumul – devalorizarea leului, acelora le spun: care ar fi fost valoarea leului daca, Doamne fereste!, in toamna asistam la reizcbucnirea unor tensiuni sociale cu alta intensitate, cu alta violenta decat au fost ele in ianuarie?”, a mai spus Crin Antonescu.

author avatar
Ionut Zgimbau
178 afisari

1 COMENTARIU

  1. Da! Dar tu nu erai presedinte,împins de la spate de către Voiculescu,un joc in care ai băgat tot partidul,singurul care mai putea scoatere mizerie aceasta tara,acum tu ,victoras (copy paste) , veți plăti in fata propriilor partide,si apoi dacă aveți curajul întregii Romani,sa va asumate raspunderile,adică sa va dați demisiile,care nu trebuiesc declarate la televiziuni,sau microfoane ,cu televiziunile voastre,cunoaștere ca politicaesteo curva cu doua fete.noi sa ne Facem treaba de catateni ,sa votam si sa plătim taxe ,iar voi sa mergeți din 4 in patru ani in opozotie mascata si apoi la putere ,darsanu ,muncii,sa luați un sal.care nu poți trai,

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger