AcasăNewsAntonescu: Traian Basescu e o epava politica

Antonescu: Traian Basescu e o epava politica

Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu, l-a atacat furibund pe Traian Basescu, seful suspendat al statului, facandu-l pe acesta “o epava politica”, adaugand ca el nu se sperie de amenintarile facute la adresa lui.

Traian Basescu a fost atacat dur, vineri, de presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu, acesta numindu-l pe presedintele suspendat al statului drept “o epava politica”. Fostul lider al PNL a dorit sa precizeze ca el nu se sperie deamenintarile facute la adresa sa.

“Traian Basescu e o epava politica prin discurs, atitudine, aspect, comportament. Miza acestui referendum este ca intreaga Romanie sa fie salvata de la a ajunge o epava. Eu cred ca dl Basescu ar trebui sa renunte macar la un lucru: nu pe mine sa ma mai ameninte sau intimideze. Stie de ani buni ca nu sunt omul pe care sa-l ameninte, sa-l santajeze. Daca amenintarile cu puscaria ii pot speria pe unii din diferite partide care au incalcat legea, pe mine nu are cum sa ma sperie. A reusit dintr-un adversar politic pe care l-am respectat, a reusit doar sa ma dezguste”, a declarat acesta, citat de rtv.net.

Crin Antonescu a adaugat ar dori ca amenintarile de acest fel emise de catre Traian Basescu sa inceteze, cerandu-i public presedintelui suspendat al Romaniei sa renunte la “comportament derilant” pe care-l are.

“Ii cer pentru bunul gust public si imaginea terfelita a Romaniei sa renunte la astfel de mijloace de lupta, declaratii si forme de comportament derilant care ne compromit pe durata lunga in ochii tuturor ceror pentru care contam”, a mai spus fostul lider PNL.

author avatar
Ionut Zgimbau
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger