AcasăNewsAntonescu, swinger politic

Antonescu, swinger politic

Dupa un an de mariaj, liberalul Crin Antonescu se pare ca s-a cam saturat de Victor Ponta si cauta acum noi aventuri politice.

Crin Antonescu nu vrea sa-i faca pe plac lui Victor Ponta si sa modifice statutul PNL

Presedintele PSD, Victor Ponta, este gata sa-si reinnoiasca juramintele cu Crin Antonescu pe 7 aprilie.  Mai mult, ca semn al fidelitatii sale, social-democratul vrea  sa introduca in statutul PSD interdictia de colaborare cu PDL. “Pe 7 aprilie, cand avem, toate cele trei partide, un congres extraordinar, la toate cele trei partide in statut se va trece o interdictie expresa de a colabora cu PDL. Atat”, a anuntat Ponta. Ideea nu-l incita insa si pe presedintele PNL, acesta dovedindu-se adeptul unor relatii deschise, moderne, cu mai multi parteneri. “PNL nu are nevoie de asa ceva. Opinia publica nu are dubii in aceasta privinta. Avem acest lucru trecut in documentul de constituire al USL, intr-o anumita forma, iar la congresele celor trei partide din 7 aprilie vom adopta noi documente politice ferme in aceasta privinta. Nu cred ca e nevoie ca in statut sa apara acest lucru”, a declarat Antonescu.

L-a vrajit Basescu

Asa cum era de asteptat, schimbarea de orientare a liderului liberal a fost pusa de pesedisti pe seama  ofertei de guvernare pe care Traian Basescu le-a facut-o, deunazi, penelistilor.  In context, interesanta este si intentia lui Antonescu de a racola noi formatiuni in ACD, alianta alcatuita doar din PNL si PC. “Aceasta Alianta de Centru Dreapta, componenta a USL, este nu doar reprezentanta unor idei, unor valori de dreapta, ci este cat se poate de interesata, de deschisa ca oameni de dreapta, formatiuni politice, daca ele exista, cu identitate autentica de centru-dreapta afirmata ca atare, sa vina alaturi de noi”. Asa a sunat invitatia presedintelui PNL, invitatie care le-a picat foarte prost pesedistilor, lasati din nou de caruta.

[poll id=”220″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.004 afisari

5 COMENTARII

  1. ANTONESCU ESTE TIPUL JIGODIEI CARE O DATA BAGAT IN SEAMA SE CREDE BURICUL PAMANTULUI. INPERTINENT SI CHIAR FARA SCRUPULE SI DUPA SOMNUL PRELUNGIT DEVIE PARANOIE. NU DE ASEMENAE POLITICIENI AVEM NEVOIE

  2. Ai dreptate Mircea … avem nevoie de oameni capabili ca Basescu sau ca Ungureanu. Nu avem nevoie de un om neimplicat in scandaluri de coruptie, avem nevoie de unu care a vandut flota si care a furat pe rupte cat a fost la transporturi crescand o mafie in jurul sau (a se vedea Capsuneanu si altii ca el) si aranjandu-si fetele (una cu vanzari anterioare si alta direct in Parlamentul European unde ne face zob imaginea zi de zi). Avem nevoie de un profesionist ca si Ungureanu care a realizat fix nimic in viata sa … scuze de fapt am uitat … si-a rezolvat sotia cu salar de mii de euro la OMV, grup pe care in calitate de sef al SIE ar fi trebuit sa il monitorizeze iar acum nici nu mai vb de calitatea de premier care nu se pupa deloc cu faptul ca OMV plateste cu 7000 de euro pe sotia lui Ungureanu ca si medic anestezist (o fi OMV clinica de chirurgie si nu stim noi). Asadar lasa vrajeala de 2 lei … nu e Antonescu perfect dar numa la ierbivore o sa tina abureala asta cu „marele chiulangiu”. O fi cel mai mare chiulangiu dar eu l-am vazut implicat in mai multe proiecte de legi, luan pozitia in parlament sau cuvantand la mai multe evenimente decat 95% din actualul Parlament. In plus si daca ar fi asa cum ziceti voi … momentan dat fiind alternativele prefer un presedinte care sa mai traga chiulul cand e vorba de furat si adus deservicii tarii sale decat unu asa jucator ca Basescu care nu a pierdut nici o ocazie sa infunde aceasta tara.

    • Alex,nu stiu ce ai cu sotia lui MRU.Crezi ca ea nu trebuie sa mai munceasca,sa aibe o cariera?Eu de exemplu ,o viata intreaga,nu am discutata probleme de serviciu cu nevasta-mea si nici de ale ei,de serviciu,cu mine.

  3. Antenescu cred ca realizeaza ca la ordinul lui felix a gresit cand a refuzat in 2009 sa intre la guvernare.
    A dat posibilitatea UDMR sa o faca si sa isi continue santajul.A fost sfatuit gresit sa se alieze cu un partid de stanga,contrar doctrinei liberale.Este la un pas de a distruge PNL.A pierdut ca nu a fost intr-o majoritate ce ar fi permis modificarea constitutiei pentru respectarea referendumului si nu numai.
    De cand cu Antenescu PNL pierde,pierde si tot pierde!

  4. Crin Antonescu este o nulitate.Cat a fost ministru in guvernele anterioare,a invatat sa chiuleasca si sa doarma.Cine il controla pe el? Acum ,cand a intrat in gura lumii( presei) i se vede adevarata fata.Este presedinte de partid printr- o intamplare.Sigur nu va sta mult daca o tine tot asa.A nega tot ce fac ceilalti ,este o solutie temporara . Ce se va face atunci cand (daca) va ajunge la putere? Ce o sa le spuna celor care chiulesc,care nu vin la serviciu, care si-au cumparat case si masini cu banii din munca la stat? o

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger