AcasăNewsAntonescu: Sunt gata sa-mi asum responsabilitatea pentru cele opt zile de cand...

Antonescu: Sunt gata sa-mi asum responsabilitatea pentru cele opt zile de cand ma aflu la Cotroceni

Presedintele interimar Crin Antonescu s-a declarat „gata sa-si asume responsabilitatea” pentru cele opt zile de cand se afla la Cotroceni.

„Sunt gata sa imi asum responsabilitatea pentru cele opt zile de cand ma aflu in acel loc in care domnul Basescu se afla de opt ani, si domnul Ponta se afla de doua luni in acel loc in care guvernele domnului Basescu, strict dependente de domnia sa, s-au aflat de trei ani”, a declarat Antonescu, marti seara, la Realitatea TV.

Presedintele interimar a sustinut ca Traian Basescu este „un exemplar politic degradat, degenerat” si ca se lupta pentru scaunul de sef al statului, desi a declarat ca nu face acest lucru. „(Contextul international creat in urma suspendarii presedintelui -n.r.) a pornit de la lupta sa disperata, de la lipsa de orice alt argument in batalia pentru scaun – degeaba imi spune ca nu pentru scaun – pentru scaunul acela se lupta, pentru butoanele acelea pe care anecdotic si cu un soi de mandrie, ocultism al puterii ni le evoca, pentru asta si oamenii din jurul sau din tot soiul de interese si de fanatisme o fac”, a explicat Crin Antonescu.

145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger