AcasăNewsAntonescu: "Sotia mea si Patriciu au o relatie de business"

Antonescu: „Sotia mea si Patriciu au o relatie de business”

Adina Valean cu sotul

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, intr-un interviu pentru Mediafax, ca raporturile dintre el si Dinu Patriciu nu au nici o legatura cu colaborarea pe care sotia sa o are cu o firma la care a fost recomandata de Patriciu, fiind o relatie de business, si nu un aspect „de pus in zona favorurilor”.

Adina Valean cu sotul

„Colaborarea sotiei mele cu Dinu Patriciu sau recomandarile lui Dinu Patriciu pentru sotia mea nu au nicio legatura cu raporturile dintre mine si Dinu Patriciu. Sotia mea este o persoana care, atat din punct de vedere politic, cat si din punct de vedere al consultantei si altor activitati pe care le-a desfasurat, a facut-o intotdeauna pe picioarele ei, si nu in calitate de sotia mea. Eu, ca sa spun asa, in momentul in care m-am casatorit cu sotia mea, ea era si deputat european, ea era si consultant la aceasta firma sau avusese activitati in diferite zone care nu depindeau de mine si pe care, ma rog, nici nu le cunosteam. Ca atare, acest aspect care, repet, nu e vreunul de pus in zona favorurilor, ci este pur si simplu o relatie de business sau de consultanta, este o chestiune intre sotia mea si, intr-o anumita masura, Dinu Patriciu sau o firma de-a sa si care nu are nici o legatura cu raporturile dintre mine si Dinu Patriciu„, a sustinut Antonescu.

Dinu Patriciu un om de afaceri cu multe relatii

Intrebat daca poate sa descrie relatiile dintre el si Dinu Patriciu, Crin Antonescu a raspuns: „Prima chestiune este daca vreau sa le descriu, nu daca pot sa le descriu, si consider ca nu este relevant pentru interesul public sa descriu relatiile dintre mine si o persoana privata. Pot sa va spun insa ca nu e nimic spectaculos in aceasta privinta”.

Sotia liderului PNL, europarlamentarul Adina Valean, a obtinut pentru consultanta oferita firmei Finite Assets LTD. venituri de 90.086 euro in ultimul an fiscal incheiat.

Relatiile dintre Crin Antonescu si Dinu Patriciu s-au deteriorat in ultimul an. La sfarsitul lunii mai, liderul PNL declara ca, daca ar fi in locul lui Dinu Patriciu si ar crede lucrurile pe care acesta le scrie despre partidul al carui membru este, i-ar fi rusine sa mai fie membru al PNL si ar pleca din formatiune.

 

741 afisari

1 COMENTARIU

  1. mai istoricu lu peste,bibliotecar care de de mare ?de ce nu stai sa iti vezi de treaba ta si sa iesi di mascariciul politicii. ITI STA MAI BINE

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger