AcasăNewsAntonescu si-l ia secund pe Fenechiu

Antonescu si-l ia secund pe Fenechiu

Relu Fenechiu revine in topul PNL si in imediata apropiere a lui Crin Antonescu. El ii ia locul lui Mihai Voicu, devenind astfel nr. 2 in partid.

Crin Antonescu si l-a luat alaturi pe Relu Fenechiu ca sa-si bata el capul cu USL

Matrasit pe nepusa masa, Voicu a fost omenit cu un post de vicepresedinte al Camerei, culmea, functie care apartine de drept PSD. Fapt care confirma ce se vorbea inca de dimineata prin PNL, si anume ca Antonescu l-a ridicat in rang intern pe Fenechiu special pentru a scapa el de corvoada administrarii si reprezentarii de unul singur a USL-ului acum, dupa ce Victor Ponta s-a inhamat la guvern.

”Ar fi trebuit sa lucreze cu Dragnea si asta era de neconceput pentru el”, cred liberalii despre liderul lor. Conducerea PNL a mai decis si sa-l scuteasca pe ministrul Eduard Hellvig de sarcina de coordonare a campaniei electorale, pozitie oferita lui Dan Motreanu, fost secretar general al partidului.

author avatar
Simona Badulescu
454 afisari

1 COMENTARIU

  1. O DATA VENITI LA PUTERE S-A DAT LIBER LA HOTII SI LA JUDECATILE STRAMBE DIN JUSTITIE. NASTASE SI VOICU VOR FI LAUDATI DE PENTRU MODUL CUM S-AU IMBOGATIT PRIN INFLUENTA SI HOTII LA VEDERE. PUPINCURISTII DE LA ANTENE (CIUVICA, GADEA, NISTORESCU, ROSCA – STANESCU,ETC) INCURAJATI DE BASINICA – TURNATORUL DE PROFESIE VOICULESCU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger