AcasăNewsAntonescu, sfidat de Ponta si ignorat de Ungureanu

Antonescu, sfidat de Ponta si ignorat de Ungureanu

Scos din fire de dialogurile neautorizate purtate de amicul Victor Ponta, Crin Antonescu isi versa nervii pe Razvan Ungureanu.

Crin Antonescu, suparat ca e tratat ca a cincea roata de la caruta Opozitiei

Atunci cand Ponta calca-n strachinile Aliantei, Antonescu se multumeste cu crizele de nervi consumate in spatele usilor partidului. Asa cum se spune ca s-a intamplat si marti seara, atunci cand Antonescu a auzit la televizor de telefonul dat de Ungureanu lui Ponta. Ca sa nu pice de papagal, liderul liberal a sustinut, ieri, ca stia si el de conversatie: ”Este o diversiune destul de ieftina si mult prea putin prestigioasa. Stiam de acest telefon, care nu are nimic misterios sau special in el”.

Macinat in continuare de o furie imposibil de canalizat impotriva lui Ponta, liderul PNL l-a jignit pe Ungureanu, pe care-l considera un simplu “slujbas al lui Traian Basescu”, cu care Opozitia nici nu are ce dialoga. Mai nou, liberalul vrea sa  vorbeasca direct cu Basescu, “detinatorul puterii in Romania”.  Pretentie cel putin curioasa, din moment ce acelasi Antonescu refuza constant invitatiile la Cotroceni, motivand ca nu are ce discuta cu actualul presedinte.

author avatar
Simona Badulescu
650 afisari

5 COMENTARII

  1. antonescu ne dovedeste(iarasi)ca a fost,este si va ramine „marele papagal”al politicii romanesti!!!!

  2. CUM ESTE FIRESC SA SE INTAMPLE.CU UN ASEMENEA IMBECIL NU AI CE SA DICUTI. IN PERMANENTA ESTE TURMENTAT. BAJBAIE CA PROASTA IN PIATA LA DIFERITE TELEVIZIUNI DE REGULA LA FELIX TURNATORUL PROPRIEI FAMILII.DISCUTA CU NAROZI CA: POPA GADEA,NISTORECU, CIUTACU, UN PERSONAJ CU VOCEA IN SCHIMBARE PARCA ESTE POSEDAT CIUVICA

  3. Crin Antonescu – Porumbacu – cine este el ?? un neica nimeni, nu a facut serviici nicaieri (doar citeva luni intr-un sat ) restul : taie frunza la caini. Incult , puturos mare , gargaragiu, cu o mecla de sa fugi de ea, vasal u partidul sau la Felix Voculescu , mafiot.Nici sa-i lustruiasca pantofii lui Ungureanu nu e bun ,dar sa mai poarte un dialog .

  4. Un nesimtit care sta acasa si primeste banii degeaba!
    Auzi declara ca se trezeste cand vrea el!Asa ajungi bai presedinte?Sau spumegi numai cand e vb.de ciolan!Stai neica acasa si lasa-ne ca ne-am saturat de voi toti!Nu faceti altceva decat afaceri pt.voi si nimic pt.tara asta!Rusine Crin Antonescu!Cel mai cinstit,cel mai cel……Scarba ne e de voi toti!

  5. DACA VREA SA VORBEASCA CU PRESEDINTELE DE CE NU S-A DUS CAND A FOST INVITAT.CRED CA ARE MARI PROBLEME DE LOGICA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger