AcasăNewsAntonescu nu mai are loc in politica de Nastase

Antonescu nu mai are loc in politica de Nastase

Crin Antonescu nu are simtul pericolului. Liderul liberal se pare ca a uitat exact ce partid conduce si s-a apucat sa-i dea sfaturi de viata pesedistului Adrian Nastase.

Crin Antonescu s-ar simti mult mai bine daca Adrian Nastase ar fi obligat sa se retraga de pe scena politica

De cand Adrian Nastase i-a explicat cu pixul pe hartie inutilitatea demisiei in bloc a parlamentarilor USL, Crin Antonescu nu-l mai inghite pe fostul premier. Nu ca inainte ar fi fost vreun fan infocat, liderul liberal mentinand o relatie cordiala cu Nastase doar de obrazul lui Victor Ponta. Cum Inalta Curte de Casatie si Justitie este pe punctul de a dicta o noua sentinta in cazul lui Adrian Nastase, presedintele PNL a considerat ca e momentul cel mai bun sa scape de fostul premier.

“Daca avem o sentinta care-l condamna pe Adrian Nastase consideram ca in acel moment, pana la un eventual recurs care sa-l achite, trebuie sa faca un pas, chiar mare, inapoi din prim-planul scenei politice”, a afirmat Crin Antonescu, precizand foarte clar ca PNL nu va sari in apararea presedintelui CN al PSD. “Nu vom protesta alaturi de PSD fata de o eventuala condamnare a lui Adrian Nastase”, a mai spus Antonescu.

 

author avatar
eNational
809 afisari

2 COMENTARII

  1. sE ALEGE PRAFUL DE ACEASTA ALIANTA MAI ALES DACA CASTIGA ALEGERILE. SUNT PREA MULTI ORGOLIOSI . SE ALEGE PRAFUL SI DE TARA CA PROSTII DIN STRADA NU VAD DECAT FARFURII PLINE AZI . TI-E JENA CA ESTI ROMAN CAND VEZI CUM SE INGHESUIE PT O FARFURIE DE MANCARE

  2. Cum sa mearga tara asta bine daca ei sunt de aceasi parte a baricadei si nu stiu cum se se mai injunghie.
    Asa domnule Antonescu crezi ca ai sanse sa castigi?
    Invata ti sa nu mai atacati pe altii pentru a ascunde defectele voastre,nu va reuseste.Observ ca toti politicienii sunteti disperati dupa puterea personala,in nici un caz pentru binele romanilor.
    RUSINE!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger