AcasăNewsAntonescu: Nu e nevoie sa se umple o barca cu ministri de...

Antonescu: Nu e nevoie sa se umple o barca cu ministri de fiecare data cand sunt inundatii

Liderul liberal Crin Antonescu a afirmat, vineri, ca este mai important sa existe un sistem institutional de actiune in cazul inundatiilor, in loc sa mearga ministrii la fata locului de fiecare data.

„In asemenea situatii, in Teleorman sau oriunde in alta parte — din pacate nu sunt inundatii intr-un singur loc—, este important sa existe un sistem institutional de actiune precis. Nu este nevoie nici prim-ministrul sa se duca, nu este nevoie sa se umple cate o barca cu ministri, daca si mai vorbesc intre ei se intampla tot felul de lucruri. Ganditi-va ca s-au organizat si s-au reorganizat, s-au paraorganizat tot fel de comandamente pentru situatii de urgenta. Domnul Arafat a fost mutat ca un jolly joker intre ministere, intre guverne, din toate partile. Este o situatie normala atunci cand in astfel de imprejurari institutiile functioneaza, restul este poveste, imagine, campanie”, a spus Antonescu, potrivit b1.ro.

Crin Antonescu a subliniat ca nu a considerat necesar sa mearga in zonele inundate din Teleorman, dar ca s-a informat legat de situatia de acolo.

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea au mers marti in inspectie prin satele inundate din Teleorman, fiind plimbati de militari cu o barca pneumatica.

Foto:stiripesurse.ro

author avatar
Alina Costache
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger