AcasăNewsAntonescu: N-am discutat cu Rus, dar existau motive sa demisioneze

Antonescu: N-am discutat cu Rus, dar existau motive sa demisioneze

Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu, a declarat ca nu a avut nicio discutie cu Ioan Rus, ministrul demisionar de la MAI, precizand ca au existat motive pentru care politicianul sa paraseasca functia pe care o ocupa.

Crin Antonescu, seful interimar al Romaniei, a negat, luni, faptul ca ar fi facut presiuni la adresa lui Ioan Rus, ca acesta sa demisioneze din functia de ministru de Interne, spunand ca, in fond, au existat motive pentru care acesta sa paraseasca functia pe care o ocupa.

„Nu am discutat, nici direct, nici la telefon, nici in vreun alt fel, n-am facut nicio declaratie publica la adresa domniei sale, astfel incat n-am o explicatie pentru o asemenea afirrmatie”, a spus presedintele interimar, conform Antena 3.

Acesta a adaugat ca nu a discutat nici cu Victor Ponta in privinta remanierii acestuia, explicand ca nu a dorit sa se implice in treburile Guvernului condus de Victor Ponta.

„O remaniere este strict o problema interna a Guvernului. Am vorbit ani de zile despre faptul ca domnul fost presedinte isi aroga un rol excesiv, supraconstitutional, in poveste asta si nu am sa fac ce i-am reprosat dansului. Nu e treaba mea, ci a premierului, eventual a Guvernului in intregul sau daca doresc sa faca o remaniere”, a mai spus Crin Antonescu.

author avatar
Ionut Zgimbau
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger