AcasăNewsAntonescu maraie, Tariceanu trece

Antonescu maraie, Tariceanu trece

Crin Antonescu nu-si poate masca furia cand vine vorba de Tariceanu

Desi sustine ca nu se simte amenintat de ascensiunea lui Calin Popescu Tariceanu si ca in in PNL nu exista niciun scandal,  liderul liberal,  Crin Antonescu, nu pierde nicio ocazie sa-l faulteze, preventiv, pe colegul sau.

Crin Antonescu nu-si poate masca furia cand vine vorba de Tariceanu

Dupa ce l-a amenintat cu excluderea din partid si l-a acuzat ca promoveaza teme ”basiste”, Antonescu sustine mai nou ca experienta politica a fostului premier nu este izvor de inspiratie pentru el. ”Este greu sa primesti sfaturi in materie de atitudine diplomatica si de politica externa de la cineva care, in calitate de prim-ministru, intr-o dimineata, a anuntat ca se retrage dintr-un angajament politico militar al Romaniei din Irak, fara a-si preveni sau informa macar aliatii”, a declarat presedintele PNL, aratand ca Tariceanu il cam plagieaza pe Traian Basescu cand vine vorba de relatia uselistilor cu liderii europeni.

Calin Popescu Tariceanu a intrat in colimatorul liderului libera

”Calin Popescu Tariceanu a reluat doua teze basiste in Parlament, in mod absurd. Ca nu am absorbit decat zece la suta din fondurile europene si ca facem declaratii antieuropene. Teza cat se poate de neadevarata, cat se poate de parsiva, cum ca cineva in Romania – ca ma viza pe mine, ca-l viza pe Ponta, nu stiu pe cine viza, in orice caz din Guvernul USL – ar fi facut declaratii impotriva UE, impotriva Occidentului, impotriva unor valori si orientari ale politicii externe romanesti. Asta e una dintre cele mai mari minciuni pe care minciniosi profesionisti de la Basescu la Videanu le-a spus in ultimi ani de zile, si anume ca USL, ca eu, ca Victor Ponta, am fi anti-occidentali. Evident ca ma supar cand aceste teme basiste sunt reluate”, a mai spus Antonescu.

Presedintele PNL, intr-o ”capcana retorica”

Adriana Saftoiu sustine ca liderul PNL face abuz de putere

Amenintarile si declaratiile lui Crin Antonescu nu au sunat deloc bine in urechile liberalilor de rand. ”Antonescu reactioneaza visceral”, a comentat fostul deputat PNL Adriana Saftoiu, precizand ca  liderul liberal nu-l poate exclude pe Calin Popescu Tariceanu din partid.  ”Crin Antonescu pune un semn de egalitate intre dorinta lui si decizia partidului. Crin Antonescu poate sa propuna excluderea unui membru. Decizia apartine, pana la urma, forurilor de conducere ale partidului si nu stiu daca, in cazul domnului Tariceanu, excluderea chiar va intruni majoritatea pe care si-o doreste domnul Antonescu. Crin Antonescu a cazut intr-o capcana retorica”, a conchis Saftoiu.

author avatar
Adelina Ionicel
346 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger