AcasăNewsAntonescu: Ma voi implica in campania pentru referendum

Antonescu: Ma voi implica in campania pentru referendum

Crin Antonescu, presedintele interimar al Romaniei, a declarat ca se va implica personal in campania privind referendumul care va avea loc in data de 29 iulie, dorind ca astfel sa ii atraga pe romani la vot.

Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu, a anuntat, miercuri, ca se va implica in campania privind referendumul din data de 29 iulie, in urma caruia se va decide daca Traian Basescu va fi demis, ori repus in functia de presedinte al tarii.

„Odata incheiata aceasta criza de comunicare in plan international si intern vreau sa anunt fara echivoc ca in zilele care au mai ramas in campania pentru acest referendum ma voi implica direct si la vedere in aceasta campanie”, a declarat liderul Romaniei, citat de rtv.net.

Acesta si-a motivat decizia spunand ca doreste ca in acest mod sa ii atraga pe romani la vot.

„Voi face cu toate mijloacele mele apel la participarea cetatenilor la referendum, la deslusirea interesului pe care acest referendum il prezinta pentru fiecare cetatean al tarii. Toti au dreptul de a veni sau nu la referendum, dar oamenii trebuie sa stie in ce masura soarta lor se leaga de acest referendum. Indiferent cat de mult o sa placa sau nu acest lucru actorilor politici, de comentariile care se vor face, anunt deschis intentia mea de a participa intens la campania pentru referendum”, a adaugat Crin Antonescu.

author avatar
Ionut Zgimbau
150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger