AcasăNewsAntonescu l-ar sanctiona un pic si pe Orban

Antonescu l-ar sanctiona un pic si pe Orban

Presedintele PNL se foloseste de orice pretext pentru a-i penaliza pe liberalii din vechea garda. Urmatoarea victima a lui Crin Antonescu ar putea fi Ludovic Orban, aprig contestatar al USL.

Crin Antonescu spera sa-l prinda pe picior gresit pe Ludovic Orban

Dupa ce in 2011 a scapat doar cu o mustrare, Ludovic Orban este din nou la un pas de a fi propus spre sanctionare de Crin Antonescu. Cel putin asa sustin surse din PNL, care au precizat ca liderul liberal il astepta de mult la cotitura pe colegul Orban. Prin urmare, penelistii considera ca  declaratiile neprietenoase facute de deputatul PNL la adresa PSD, partid despre care a sustinut ca s-a rupt din PCR, ar putea fi motivul de care sa se agate Antonescu. Daca liberalii vor avea sau nu dreptate, ramane de vazut, cert este ca presedintele PNL nu s-a abtinut si l-a apostrofat public pe Ludovic Orban. ”Orice declaratie care descrie dorinte nu este de condamnat. Toti ne dorim sa mergem singuri in alegeri, sa castigam, sa guvernam singuri. Nu sunt insa de acord cu o alta parte a declaratiilor domnului Orban si anume cele care inseamna un atac la partenerul nostru de coalitie actual. Asa ceva e de nepermis, voi discuta aceasta chestiune. De la domnul Orban am alte asteptari”, a declarat Crin Antonescu.

Duplicitar si atat!

Dispus sa repereze onoarea ”partenerilor de coalitie”, Antonescu uita ca social-democratii s-au simtit si mai jigniti  atunci cand el a afirmat ca PSD este „ferma lui Ion Iliescu”. Mai mult, prin 2010, presedintele PNL nu s-a sfiit sa vorbeasca de originile comuniste ale pesedistilor, desi se pregatea sa se alieze cu acestia: „Eu, la BPN al PSD nu ma duc, pentru ca nu sunt comunist. Daca PSD crede ca in acest moment, pentru ca avem obiective comune, inseamna ca stergem cu buretele toata istoria, se insala. Nu exista nicio obligatie si angajament al PNL sa vorbeasca despre PSD ca si cum s-ar fi nascut ieri”.

[poll id=”260″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
392 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger