AcasăNewsAntonescu: In USL democratia se impune de la centru

Antonescu: In USL democratia se impune de la centru

Acolo unde uselistii nu vor ajunge la o intelegere privind candidaturile, mana ferma a liderilor de la centru va rezolva problema, a anuntat Crin Antonescu.

Crin Antonescu nu le permite uselistilor sa miste-n front fara stirea lui

Atunci cand se afla doar in galerie si nu in primul esalon politic, Crin Antonescu critica de zor lipsa de democratie de prin partide. Odata ajuns in top, presedintele PNL s-a molipsit si el de pacatoasa boala a tiraniei.

Liderii Uniunii fac legea

Dovada sta si ultima interventie a liderului liberal, care le-a spus verde-n fata uselistilor din teritoriu ca sunt doar niste bieti actori intr-o piesa frumos montata de la centru. Cu alte cuvinte, pesedistii si liberalii vor face fix cum le dicteaza liderii lor mai ales cand vine vorba de candidaturi. „Este o decizie care, in conformitate cu protocolul, cu documentul constitutiv al Uniunii, trebuie luata de la centru, ca n-are de unde fi luata din alta parte. Trebuie sa existe un for care decide in momentul in care exista cazuri in care si unii si altii revendica aceasta candidatura comuna”, a declarat presedintele PNL, precizand ca liderii au datoria sa faca bine Uniunii chiar si cu forta.

“Pana la urma, noi avem obligatia ca lideri politici sa vedem interesul general, interesul public, interesul acestei constructii politice care este Uniunea Social Liberala, interes care trebuie sa prevaleze interesului firesc individual de competitie”, a conchis Antonescu.  Sigur de dominatia pe care o exercita asupra liberalilor, Crin Antonescu a exclus aparitia  in partid a unei tabere adverse condusa de Dinu Patriciu. “Nu cred ca Dinu Patriciu este atat de nerealist incat sa nu inteleaga ca nu se poate face in acest moment asa ceva in PNL”, a mai spus presedintele PNL.

Zgarcit cu banii sotiei

Chestionat pe tema bijuteriilor pe care sotia sa, europralamentarul Adina Valean, le detine, Crin Antonescu a declarat ca acestea sunt cam scumpe pentru gustul lui. „In paranteza fie spus, bijuterii cu diamante de 18.000 de euro mie mi se pare scump. Din stiinta mea, diamantele sunt scumpe”, a afirmat liderul liberal care a tinut sa precizeze ca el nu poarta bijuterii „nici la vedere, nici in zone intime”.

author avatar
eNational
290 afisari

3 COMENTARII

  1. Vad ca voua jurnalistilor de la E-National va place de pedelici.Daca va place asa de mult de ei atunci casatoriti-va cu acestia,plecati intr-o tara africana si traiti bine pana la adanci batraneti.Noi romanii ne-an saturat de aceste gunoaie care nu fac nimic decat swa fure si sa-si etaleze incompetenta zi de zi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger