Cauta

Antonescu, in sevraj politic

Obligat sa se retraga in umbra lui Victor Ponta dupa incheierea sejurului de la Cotroceni, Crin Antonescu rabufneste impotriva a tot ce misca in PNL, in guvern si in tara.

Crin Antonescu vrea sa-si vada adversarii zdrobiti, nu tratati cu manusi

Odata pierduta calitatea de presedinte interimar, Crin Antonescu a ramas un simplu lider de partid, care ce-i drept este si sef al Senarului. Calitate care nu incita insa interesul mass-media, motiv pentru care Antonescu este nevoit sa traiasca in umbra premierului Ponta, situatie reflectata si in sondajele de opinie. Frustrarile acumulate au izbucnit la televiziunea de casa a PNL, unde Antonescu a pus tunurile pe Andrei Chiliman, Victor Ponta, ministrul Justitiei, sefii serviciilor secrete. Cu exceptia rufelor liberale spalate cu Andrei Chiliman, mai sa zici ca liderul PNL si-a imaginat ca este in sfarsit presedinte.

Daca l-ar tine cureaua, Crin l-ar exclude din partid pe Chiliman

Primul luat in tarbaca a fot primarul sectorului 1, care este si liderul filialei PNL. Un Andrei Chiliman care isi permite sa-l ignore pe suveranul Crin si sa stabileasca dupa capul lui candidatii in acest sector. Isprava care l-a scos din papuci pe Antonescu a fost desemnarea lui Calin Popescu Tariceanu drept candidat la Senat, in colegiul reprezentat in aceasta legislatura chiar de catre actualul lider al PNL. Pus in fata faptului implinit, Antonescu l-a inghitit cu noduri pe Tariceanu si a trantit sec ca ”nu ar fi trebuit sa mai fie coleg de partid” cu Chiliman, ”personaj care in campania pentru referendum in mod public a lucrat in favoarea lui Traian Basescu” si deci ”nu mai avea ce cauta in partid”.

Ponta, acuzat ca prea s-a facut pres in fata europenilor

Racorit cat de cat in privinta lui Chiliman, Antonescu s-a napustit asupra lui Victor Ponta, despre care spune ca a fost  atat de ”zdruncinat”, ”speriat” chiar, de reactia post referendum adoptata de socialistii europeni, incat a ajuns sa cedeze fara rost in fata pretentiilor ridicate de Barosso & Comp. Exemplul dat: acceptarea nominalizarii Codrutei Kovesi pentru functia de reprezentant al Romaniei la Bruxelles, pe probleme de Justitie. Sufocat, Antonescu o critica si pe Mona Pivniceru, ministrul de resort, pentru propunerea lui Kovesi: ”Deci asta a fost decizia doamnei Pivniceru. Eu inca nu am cum sa fiu de acord cu ea si nu am cum sa nu o spun public”. Tot pe lista neagra a liderului liberal figureaza si serviciile secrete, in frunte cu sefii lor: George Maior (SRI) si Teodor Melescanu (SIE). Desi recunoaste ca a plecat de la Cotroceni fara a avea idee daca serviciile ”sunt sau nu obediente presedintelui”, Antonescu are mari rezerve fata de serviciile de informatii ”cu sefi cu tot”.

Ultimele stiri

  • S-a dat drumu’ la bombardieri! Niciun sezon estival fără teribilişti blocaţi cu bolizii în nisip, la mare, la Eforie Nord. Ce amendă a primit (VIDEO)
  • Emoţii şi în Armenia! Elicopterul care îl transporta pe premierul Nikol Paşinian, aterizare de urgenţă
  • Circ la Cernavodă! Primarul ar fi fost bătut în plină stradă de un preot și de o femeie (VIDEO)
  • Reacţia lui Marcel Ciolacu în dosarul Coldea – Dumbravă: „Partidul principal al penalilor a devenit USR”
  • Val de companii străine care deschid afaceri în România, atrase de măsurile și investițiile susținute de PSD
  • Nicușor Dan recunoaște că e incapabil să rezolve problemele din Capitală. Traficul și apa caldă, peste alte două mandate
  • Incident aviatic cu un avion Tarom. Aeronava s-a întors pe aeroportul din Paris!
  • România se implică puternic pe front. Decizia cu efect direct asupra tancurilor Abrams ne poate transforma într-o ţintă
  • Cum se apără Florian Coldea după ce a dat 15 ore „cu subsemnatul” la DNA. Fostul general SRI, plasat sub control judiciar!
  • Horoscop – sâmbătă, 25 mai 2024. Toate zodiile au parte de schimbări în bine, dar sub aspecte diferite
  • Exit mobile version