AcasăNewsAntonescu: In ceea ce priveste antipesedismul, cred ca n-am de luat lectii

Antonescu: In ceea ce priveste antipesedismul, cred ca n-am de luat lectii

Cum s-a speculat in cursul acestei prime zile a saptamanii ca, in baza unui sondaj intern, ar putea rata listele PNL la europarlamentare, fostul lider al formatiunii liberale a ales sa mentioneze din start ca nu doreste sa comenteze „o informatie pe surse”.

„In ceea ce priveste antipesedismul, nu vreau sa par lipsit de modestie, (…) dar sincer cred ca n-am de luat lectii (…) probabili putini oameni in viata asta politica au motive sa nu iubeasca PSD-ul, asa cum am eu (…) cred ca putini oameni politici au produs daune PSD-ului cum, totusi, am propus eu”, a declarat Crin Antonescu, la Antena3, dand ca exemplu decizia asumata in 2014, „corecta, dar grea”, cand, spune fostul presedinte PNL, „am facut cred singurul pas care putea impiedica PSD-ul sa aiba astazi presedinte”.

Totodata, Crin Antonescu a mai tinut sa sublinieze, intre altele, un aspect: „am intrat in politica liber si am iesit liber. Voi candida sau nu la europarlamentare, asta e un detaliu care nu schimba fondul problemei”.

151 afisari

1 COMENTARIU

  1. Firai tu sa fii al dragului de tradator,pentru ca te-am votata de prea multe ori si tu ti-ai facut nonsalant nevoile pe voturile mele in mod repetat.Hai siktir nesimtitule,sa te iei de mana cu alcoolicul vacsuit pe cap si sa va aruncati la pestii aia carnivori care fac curatenie cu imputiciunile politicianiste.Du-te bai la munca si da meditatii ca sa-ti iei enspe case precum seful tau de partid,sper sa ai ghinion,dupa care sa te vestejesti definitiv mai floare etrem de otravitoare pe care o voi trata,de acum incolo,cu cel mai eficienta solutie anti balarii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger