AcasăNewsAntonescu il tine pe Tariceanu departe de Constitutie

Antonescu il tine pe Tariceanu departe de Constitutie

Desi a facut parte din Adunarea Constituanta care a redactat prima Constitutie de dupa 1989, iar in 2011 a fost ales vicepresedintele Comisiei de revizuire, Calin Popescu Tariceanu nu se regaseste printre parlamentarii care se vor ocupa de modificarea legii fundamentale.

Crin Antonescu

”Nu am fost solicitat sa fac parte din Comisia parlamentara pentru revizuirea Constitutiei”, a declarat Tariceanu, precizand insa ca experienta sa ar fi ”extrem de utila”.

Calin Popescu Tariceanu (foto) nu a fost cooptat in Comisia de revizuire a Constitutiei din ordinul lui Crin Antonescu

Pertinent, argumentul nu i-a folosit la nimic fostului premier, acesta fiind exclus de pe lista chiar de presedintele PNL, Crin Antonescu. Motivul: optiunile lui Calin Popescu Tariceanu pentru monarhie constitutionala sau republica parlamentara. Optiuni care nu se pupa neam cu visele de marire ale liderului liberal. ”Antonescu s-a sucit. Nu numai ca nu mai vrea sa reduca din prerogativele presedintelui, ba chiar spera sa obtina ceva in plus”, au declarat surse din USL, precizand ca seful liberalilor era constient de faptul ca nu va conta pe votul lui Tariceanu in comisie.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger