AcasăNewsAntonescu il perie pe Busoi la ordin

Antonescu il perie pe Busoi la ordin

Fostul lider PNL il ridica in slavi pe contracandidatul lui Ludovic Orban

Crin Antonescu a fost scutit pentru o zi – doua de exil pentru a decreta, in mod public si repetat, ca alegerea lui Cristian Busoi in funtea PNL este cea mai buna formula.

Fostul lider <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpnl title=PNL data wpil keyword link=linked>PNL<a> il ridica in slavi pe contracandidatul lui Ludovic Orban

Reactivatul Antonescu a facut turul televiziunilor doar pentru a spune ca sustine intru totul candidatura lui Busoi. ”Prietenie am si cu Orban si cu Busoi, chiar daca Busoi e mai tanar. N-am nicio ezitare sa spun: Busoi este alegerea buna (…) Nu cred ca eu sau Orban, un om al trecutului, suntem nimeriti, ci un om tanar, ca Busoi (…) Il respect pe Ludovic Orban, dar optiunea pentru Cristian Busoi este clara. As sintetiza faptul ca la domnul Busoi avem un program deschis, care lasa speranta unei schimbari, in timp ce la Ludovic Orban vedem aceleasi metehne vechi, cooperativele din partid”, este, pe scurt, poezia repetata de Antonescu.

”Copilul SIE”

Copilul SIE este o marioneta care misca doar trasa de ate

Reaparitia fostului lider PNL si infocata pledoarie pro Busoi i-a crucit in primul rand pe liberali, care s-au intrebat ce i-a venit lui Antonescu. Culmea, un posibil raspuns a aparut tot din PNL, din partea unor membri mai vechi si cu stiinta de carte. Care si-au amintit de exemplu ca despre Busoi se spunea inca de la inceput ca ar fi ”copilul SIE”. Unul cam nereusit conform opiniei generale, dar cuminte si ascultator cum altul nu mai este. Nu Ludovic Orban de exemplu, ca sa ramanem la cazul concret oferit astazi de PNL. Si mai pe sleau spus, ajungerea lui Busoi in fruntea PNL-ului nu inchide usa unor optiuni viitoare – asa cum s-ar intampla daca ar fi ales Orban – ci doar domoleste zarva din zona liberala. Odata consumat Congresul, penelistii isi vor lua gandul de la obtinerea unei functii in conducerea partidului iar Klaus Iohannis se va linisti convins fiind ca PNL va ramane in panoplia sa. Intre timp, Busoi va tine locul cald pentru cel destinat de ”papusari” sa preia cu adevarat fraiele dreptei romanesti. Concluzia: si pe post de presedinte al PNL Cristian Busoi va juca tot in rolul (predestinat) de marioneta.

author avatar
Simona Badulescu
669 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger