AcasăNewsAntonescu il baga pe Tariceanu la izolare

Antonescu il baga pe Tariceanu la izolare

Pentru ca se simte amenintat de popularitatea de care se bucura Calin Popescu Tariceanu in randul liberalilor, presedintele Crin Antonescu incearca sa blocheze pe toate partile ascensiunea acestuia.

Crin Antonescu vrea sa-l tina pe tusa pe Tariceanu

Viitoarele reglari de conturi, anuntate deja de Antonescu, ar viza, in special, acele persoane care ar sprijini o candidatura a lui Calin Popescu Tariceanu la sefia PNL.

Calin Popescu Tariceanu castiga din ce in ce mai mult teren in PNL

Cel putin asa sustin surse din interiorul partidului, care au precizat ca liderul liberal incearca sa decimeze tabara fostului premier om cu om. ”In cadrul Consiliului National Executiv am vorbit si despre situatii inacceptabile si care raman sa fie discutate la prima reuniune, dupa ce terminam urgenta investirii Guvernului”, a afirmat, ieri, Antonescu.

Pe langa primarul Catalin Chereches, rebelul de serviciu al PNL, pe lista neagra a lui Crin se afla si persoane fidele lui Tariceanu.  ”Am invatat de multa vreme ca in politica nu trebuie sa ma astept la nimic de la nimeni, asa ca n-am asteptat nimic de la Crin Antonescu. Am mai fost o data exclus din PNL, in 2010. Domnul Antonescu m-a chemat in partid, apoi m-a exclus dupa doua luni”, a comentat Chereches, precizand ca aceste situatii sunt ”amuzante”.

I-a rezervat statutul de simplu senator

Exclus din start de Crin Antonescu de pe lista ministrilor PNL, Calin Popescu Tariceanu a fost lucrat pe toate partile de liderul liberal. Culmea, blocajul a fost confirmat chiar de oameni din apropierea presedintelui PNL, acestia recunoscand ca din punctul de vedere al lui Antonescu  si statutul de simplu senator este prea mare pentru fostul premier.

author avatar
Adelina Ionicel
776 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger