AcasăNewsAntonescu ii poarta sambetele ministrului Silaghi

Antonescu ii poarta sambetele ministrului Silaghi

Crin Antonescu nu suporta sa fie lasat pe margine

Conform unor guri rele useliste, ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, ar fi cazut in dizgratia lui Crin Antonescu.

Afisarea alaturi de Victor Ponta in absenta sefului sau de partid, l-ar putea costa scump pe ministrul Ovidiu Silaghi

Odata rechemat din ”postul” Cotroceni, Crin Antonescu se supara din te miri ce si se porneste din nimic, situatie evidentiata si de nervozitatea manifestata fata de ziaristi.

Crin Antonescu nu suporta sa fie lasat pe margine

Iar cum Antonescu a demonstrat deja ca este repede varsator de sange de coleg, Ovidiu Silaghi, ministrul liberal al Transporturilor, ar putea sa plateasca pentru vina de a-si fi ignorat seful de partid cu ocazia inaugurarii unui drum mioritic: ”Nu l-a invitat, iar acum Crin si-a amintit si i s-a pus pata.

Luand-o pe firul kilometrilor inaugurati de actuala putere, evenimentul care a starnit mania lui Antonescu pare a fi cel din 19 iulie, cand ministrul de resort, Ovidiu Silaghi, a inaugurat autostrada A3 (Bucuresti – Ploiesti) avandu-i de-a dreapta si de-a stanga sa pe Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu (in mandatul de premier al caruia au inceput lucrarile la aceasta autostrada). Stiut fiind ca exista suficienti liberali (si nu numai) care vad in Tariceanu un inlocuitor al lui Antonescu la carma PNL-ului, este posibil ca tocmai prezenta fostului premier sa-l fi suparat cel mai tare pe actualul lider liberal. Chiar daca asa ar fi, situatia nu-l ajuta cu nimic pe Silaghi, singurul care risca sa plateasca oalele sparte.

author avatar
Simona Badulescu
653 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger