AcasăNewsAntonescu ii improasca pe Voiculescu si Melescanu cu cacofonii

Antonescu ii improasca pe Voiculescu si Melescanu cu cacofonii

Crin Antonescu nu mai suporta pretentiile conservatorilor si nici diplomatia lui Teodor Melescanu.

Crin Antonescu vrea sa puna saua pe tot ce misca impotriva lui in ACD si in PNL

Liderul PNL a dat de pamant cu inamicii interni in fata alesilor locali ai PNL, stransi la Brasov. Pentru ca alesii s-au aratat suparati de modul in care s-au intocmit listele electorale ale USL, Antonescu s-a grabit atat de tare sa-si toarne cenusa in cap, pentru a le lua maul, incat s-a ales praful de abilitatile sale oratorice: “La impartirea pe judete am facut noi sacrificii pentru ca constructia sa fie bine”. Valeu, domnu’ copresedinte, o fi „bine” constructia politica, dar aia gramaticala e rea de tot! In fine, ca sa le inchida gurile de tot nemultumilor de la Brasov, liderul PNL i-a amenintat pe conservatori cu “repunerea in discutie” a negocierilor care stau la baza ACD, daca PC “nu trage” in aceeasi directie cu USL. Pentru spectacol (sau pentru eliminarea propriilor frustrari), i-a si ironizat gras pe oamenii lui Dan Voiculescu: “Am spus: PC, frumos suna al tau nume, ce vrei tu? <<Vreau grupuri parlamentare>>. Adica? <<La deputati, 10 deputati>>. Dam 12, sa nu se piarda pe drum, Doamne fereste. Cinci senatori au cerut. Negustorul din mine a zis: Luati sapte, din aceleasi motive”.

Dan Voiculescu - Spre deosebire de pesedistii pe care i-a manevrat cum a vrut, cu liberalii si-a gasit nasul

In final, Antonescu i-a scos direct ochii lui Voiculescu, povestind cum i-a cedat vicepresedintia Senatului, detinuta de Teodor Melescanu.

Teodor Melescanu - Diplomatia care l-a ajutat o viata intreaga nu-i este de niciun folos in relatia cu actualul lider al PNL

Ajuns la Melescanu, Antonescu si-a amintit ca acesta nu este un fan al modului in care este condus PNL, ba si sustine ca liberalii ar putea “coabita” cu presedintele Basescu. Urmarea: Melescanu a fost si el luat peste picior. “Il stimez in toate chipurile vazute si nevazute”, “a coabitat de cand se stie cu cine vrei si cu cine nu vrei”, “nu se supara cand era injurat de Traian Basescu si coabitarea era gata”, a comentat, plin de “umor”, Antonescu.

author avatar
Simona Badulescu
681 afisari

8 COMENTARII

  1. Antonescu a incercat sa-si amuze colegii. ACD, la fel ca si USL, vor ramane in aceeasi formula. Urmeaza o lupta grea in 2012 pe care o vor castiga.

  2. PĂI MELESCANU O MERITĂ SA FIE CLAR
    FOST PCR FSN PDSR APR ACUM LIBERAL
    MAI BINE S-AR OCUPA DE BATRANETILE LUI CA A TRECUT DEJA DE 70 DE ANI IN LUNA MARTIE
    PT CINE MAI VREA EL AVERE CA NICI MACAR NEPOTI NU ARE
    EL ESTE ASA CUM ZICE ANTONESCU DIN PĂCATE…
    SA TRAIȚI TOARĂȘU ….MELESCANU

  3. voiculescu este cel care a gandit usl-ul. toata aceasta unitate a opozitiei. deci, este un element esential in aceasta constructie. parerea mea este ca reprezinta atuul usl-ului

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger