AcasăNewsAntonescu ia in baza ”apucaturile colectiviste” ale pesedistilor

Antonescu ia in baza ”apucaturile colectiviste” ale pesedistilor

PSD a crescut in ochii lui Crin Antonescu. De la statutul de ”ograda”, partidul condus de Victor Ponta a ajuns o Cooperativa Agricola.

Incercand sa fie simpatic, Crin Antonescu i-a enervat pe pesedisti

In ziua in care procurorii anticoruptie incepeau urmarirea penala in cazul secretarul general al PSD Liviu Dragnea, presedintele PNL, Crin Antonescu, anunta ca este gata sa se autodenunte la DNA, impreuna cu Victor Ponta. Ulterior, liderul liberal  nu numai ca s-a razgandit, ba chiar i-a ironizat pe pesedisti pentru gestul lor, mentionand ca un astfel de demers este specific partidelor din opozitie. ”Colegii din PSD – nu o spun cu nicio malitiozitate – prin traditie au apucaturi colective, colectiviste si atunci sigur ca s-au dus mai multi. Apreciez acest gest, moralmente ma solidarizez si eu cu el, cred insa ca, dincolo de acest gest, primul ministru, Guvernul, noi cei care suntem din majoritatea parlamentara, avem de facut mai mult decat atat”, a afirmat Antonescu.

Nu detecteaza forta lui Ponta

Referindu-se la seful Executivului, liderul liberal a dat de inteles acestuia nu i-ar lipsi mai mult sange-n instalatie. ”As vrea, sper, astept, as vrea mai multa forta si mai multa convingere ca sapte milioane de voturi sunt, intodeauna, din punct de vedere politic, mai devreme sau mai tarziu, mai puternice decat un Parchet, un serviciu”, a spus Antonescu, subliniind ca ”mai multa forta si minte nu strica niciodata”.

Mitrea: Pe Antonescu l-a cam luat valul

Tot ”fara malitiozitate”, senatorul PSD Miron Mitrea a caracterizat drept ”neinspirate” unule dintre declaratiile facute de Crin Antonescu in perioada interimatului. ”A fost de multe ori un pic prea nervos si atunci a avut cateva declaratii neinspirate. (…) Au fost doua-trei declaratii pe care, personal, as fi preferat sa nu le faca, spre exemplu ca principalul lui adversar in alegerile prezidentiale e Departamentul de Stat al SUA”, a afirmat Mitrea.

[poll id=”349″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
392 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger