AcasăNewsAntonescu: "I-am cerut lui Basescu sa demisioneze, a spus ca nu demisioneaza"

Antonescu: „I-am cerut lui Basescu sa demisioneze, a spus ca nu demisioneaza”

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la Cotroceni, dupa consultarile cu seful statului, care au durat 10 minute, ca USL i-a cerut lui Traian Basescu demisia, iar acesta a raspuns ca nu demisioneaza, acum, cand a demisionat premierul, presedintele invocand necesitatea stabilitatii.

Crin Antonescu

Liderul PNL a spus ca a fost o intalnire scurta si „destul de clara”. „I-am comunicat pozitia pe care o cunoasteti”, a completat Antonescu.
„I-am spus ca, din punctul nostru de vedere, cea mai buna, sanatoasa, rezolvare a crizei politice ar fi ca dupa pasul inainte facut de domnul Boc e ca si domnia sa sa demisioneze. Ne-a spus ca nu demisioneaza tocmai acum, cand a demisionat si premierul Boc, adica pe aceeasi teorie a stabilitatii”, a spus liderul liberal.

De asemenea, liberalul a mai spus ca la consultari USL a sustinut „optiunea ferma pentru anticipate”. Presedintele a mai spus, potrivit lui Antonescu, ca nu este de acord cu anticipatele.

author avatar
Ciprian Purice
180 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu isi da si el demisia, mai are un pic pana le face si pe fetele sale miliardare, ce nu are macar dreptul asta, doar ne-a lasat sa nu murim in tara lui, dar nici bine nu ne este.Se apropie funia de par, latul se strange si ultimele tepe trebuie finalizate, ca n-or lasa astia din mafia statala portocalie si stapanul lor, ceva in bugetul statului, dupa ei, la urma, nutzi spaima puntzii va stinge lumanarea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger