AcasăNewsAntonescu, gata sa decapiteze filiala PNL Prahova

Antonescu, gata sa decapiteze filiala PNL Prahova

Crin Antonescu

Crin Antonescu nu-l mai vrea pe Dinu Patriciu in PNL si pace buna. Victima colaterala ar putea fi liderul PNL Prahova, care nu vrea sa-l excluda pe afacerist.

Crin Antonescu nu mai suporta sa fie coleg cu Dinu Patriciu

Satul de smetiile administrate de omul de afaceri, “dictatorul” Antonescu incearca sa se descotoroseasca de fostul amic. Cum statutul PNL nu-i permite sa matraseasca personal un simplu membru de partid, Crin Antonescu asteapta ca Adrian Semcu, seful filialei din care face parte Dinu Patriciu, sa-i faca acest serviciu. Strans legat de Patriciu prin multiple interese de afaceri, lui Semcu insa nici prin cap nu-i trece sa-l indatoreze pe presedintele partidului. De aici si pana la trecerea liderului prahovean pe lista neagra nu a fost decat un pas repede facut public de Antonescu. Care, invitat la un post TV, a recunoscut ca nu poate obliga conducerea filialei sa-l excluda pe Patriciu, dar poate sa schimbe conducerea. Cu una mai receptiva fata de dorintele sale, se subintelege.

Judetul lui Patriciu nu-i deloc fertil pentru Crin

Dinu Patriciu nu da semne ca i-ar pasa de supararea „sefului”

Contactat de “National”, Adrian Semcu a scaldat-o: Patriciu nu se mai ocupa de politica, nu el constituie prioritatea PNL-ului in acest moment, e un membru prea vechi in partid pentru a se pune asa problema. Intrebat ce va alege la o adica, functia sa sau excluderea lui Patriciu, Semcu si-a exprimat credinta personala: “Crin Antonescu si cu mine nu vom ajunge la discutii contradictorii pe tema lui Dinu Patriciu”. Optimism inexplicabil, mai ales ca Prahova este unul dintre judetele-problema ale USL-ulu. Mai exact, Semcu se jura deunazi ca va pune filiala pe “stand-by” si nu va misca un deget in campanie, daca PSD va primi ambele functii de top: presedintia CJ si primaria Ploiestiului. Dupa iesirea lui Antonescu, Semcu a devenit ceva mai precaut, dar nu suficient. “Pe plan local, noi (PNL- n.r.) vom negocia cu PSD locurile pe liste. In functie de rezultat, si implicarea noastra electorala va fi la fel”, lasa el amenintarea de “non-combat” doar sa pluteasca in aerul USL-ului.

Mai nou, Antonescu topaie si el in hore electorale

De dragul fotoliului de deputat ramas liber la Neamt, Crin Antonescu a renuntat la obisnuita sa rezerva si a inceput si el sa topaie in traditionalele hore electorale. Beneficiarul invartelilor ritmate ale lui Antonescu nu este nici macar liberal, ci pesedist, Liviu Harbuz, candidatul USL-ului.

 

author avatar
Simona Badulescu
426 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger