AcasăNewsAntonescu fuge de Chiliman in sectorul lui Rares Manescu

Antonescu fuge de Chiliman in sectorul lui Rares Manescu

Asa cum ”National” anunta inca din ianuarie, Crin Antonescu nu va mai candida in Sectorul 1, alegand un colegiu mai la periferie, in Sectorul 6.

Crin Antonescu va candida intr-un colegiu din Sectorul 6

Ajuns senator prin redistribuire, Crin Antonescu a fost trimis la plimbare de liberalii din Sectorul 1, cei care au tras din greu in 2008 ca sa-l scoata parlamentar.

Dupa ce l-a scos senator in 2008, Andrei Chiliman si-a luat acum mana de pe Crin Antonescu

O miscare deloc surprinzatoare, daca ne amintim de rafuielile care au existat intre  Crin Antonescu si Andrei Chiliman  (liderul penelistilor bucuresteni) si care au culminat cu schimbarea acestuia din urma din functie.

Rares Manescu nu-l refuza niciodata pe liderul PNL

Pusi la colt si matrasiti din posturile cheie, membrii PNL Sector 1 si-au luat revansa cum au stiut mai bine, refuzand sa-l mai sustina pe Antonescu la viitoarele alegeri. Prin urmare, liderul liberal s-a vazut nevoit sa apeleze la prietenul sau de suflet si de finante, Rares Manescu.

4 IANUARIE 2012 - ”National” anunta ca liderul liberal cauta un colegiu in care sa candideze

Acelasi Manescu care, in iarna, infirma pe blogul personal informatia potrivit careia Antonescu este in cautare de colegiu, sustinand ca  presa este ”tendentioasa”. ”In cazul in care presedintele Crin Antonescu isi va exprima dorinta de a candida intr-un colegiu din Sectorul 6, atat eu cit si colegii mei am fi onorati de o astfel de candidatura avand toata disponibilitatea pentru o astfel de campanie. Sunt sigur ca un astfel de demers va fi incununat de succes!”, mai comenta Rares Manescu pe blog.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
751 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger