AcasăNewsAntonescu: Fostul ministru de Interne a mintit

Antonescu: Fostul ministru de Interne a mintit

Crin Antonescu a declarat ca fostul ministru de interne Ioan Rus a mintit cand a acuzat presiuni din partea presedintelui interimar asupra sa sau a MAI si ca „e foarte bine” ca acesta a parasit functia.

„Fostul ministru de Interne a mintit. In momentul in care a vorbit in public despre presiuni pe care le-as fi facut eu asupra domniei sale sau asupra Ministerului de Interne sau asupra oricui altcuiva, punandu-ma pe acelasi nivel cu Traian Basescu, care il amenintase cu puscaria, precizandu-i si durata, in public, eu stiu ca in acel moment ministrul de Interne minte, ca ministrul de Interne are de ascuns ceva si e foarte bine ca ministrul de Interne a plecat”, a afirmat Crin Antonescu, marti seara, la Antena3.

Ioan Rus a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca si-a inaintat demisia de onoare din functia de ministru al Administratiei si Internelor, dupa ce asupra sa si a ministerului pe care il conducea la acel moment au fost facute presiuni, nominalizandu-i pe Traian Basescu si Crin Antonescu. „Asupra mea si a Ministerului Administratiei si Internelor s-au exercitat nenumarate presiuni, nenumarate discutii, nenumatate aprecieri de catre politicieni romani, incepand cu Traian Basescu si continuand cu Crin Antonescu. Din punctul meu de vedere si al Ministerului, acest lucru este complet inaccceptabil. Eu sunt un politician onest si corect”, a spus Ioan Rus.

author avatar
Cristina Stefan
195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger