AcasăNewsAntonescu: Exista o solidaritate deplina in USL. Orban, o singura voce

Antonescu: Exista o solidaritate deplina in USL. Orban, o singura voce

Crin Antonescu, liderul PNL si copresedintele USL, a sustinut, joi, ca in Uniunea Social Liberala exista „o solidaritate deplina” si ca afirmatiile lui Ludovic Orban ar fi „o opinie care nu reprezinta cu nimic PNL”.

Antonescu a dat de inteles ca partidele ce formeaza USL se inteleg la fel de bine si dupa referendum ca la alegerile locale si inainte de procesul electoral din iulie. „Solidaritatea interna a USL este, dupa acest episod legat de suspendarea presedintelui si de referendumul legat de acest subiect, cel putin la fel de puternica precum a fost in timpul alegerilor locale si inainte de aceasta suspendare. Sperantele multor adversari politici ai nostri ca se pot crea fisuri in urma a ceea ce a fost esec in acest referendum, sunt vane. Exista o solidaritate deplina a USL, intre partidele noastre”, a declarat Antonescu.

Cat despre afirmatiile lui Ludovic Orban, liderul PNL si totodata copresedinte al USL, a tinut sa clarifice situatia: „A fost o singura voce, a deputatului Ludovic Orban, care a pus in cauza raporturile dintre PNL si PSD, a pus problema responsabilitatii, vinovatiei pentru esecul practic al acestui referendum si acestei suspendari. A fost categoric singura voce, este o opinie care nu reprezinta cu nimic PNL, PNL in forul sau a afirmat fara niciun fel de exceptie convingerea ca USL trebuie sa merga inainte. Responsabilitatea politica pentru aceasta suspendare (…) o asumam in intregime impreuna, aceste partide, liderii lor, conducerea USL”.

Ludivic Orban a declarat, joi, dupa sedinta Delegatiei Permanente a PNL, ca nu considera normal ca PNL-ul si liderul partidului sa fie considerati „tapi ispasitori” pentru referendumul privind demiterea presedintelui Traian Basescu. „Nu se pare normal ca Antonescu si PNL sa fie tap ispasitor pentru referendum (…) ca de fapt noi am sustinut un demers care nu a fost initiat de noi si ca nu mi se pare normal ca unii lideri PSD (…) sa puna in spatele PNL un rezultat care nu poate fi considerat un esec. Nu graba domnului Antonescu de a ajunge presedinte a declansat acest referendum, sa fim seriosi”, a spus Orban.

author avatar
Cristina Stefan
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger