AcasăNewsAntonescu: "Eu si sotia mea am achizitionat un apartament cu acte in...

Antonescu: „Eu si sotia mea am achizitionat un apartament cu acte in regula”

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, raspunzand unei intrebari, ca, impreuna cu sotia sa, europarlamentarul PNL Adina Valean, a achizitionat un apartament „cu acte in regula”, respectand toate legile in vigoare din Romania.

„Eu cu sotia am achizitionat un apartament cu acte in regula, conform tuturor legilor in vigoare in Romania, cu un contract de vanzare-cumparare, cu un pret, cu niste plati”, a spus Antonescu. El a precizat ca nu a pus acest subiect pe ordinea de zi a conferintei nu pentru ca ar fi dorit sa evite o discutie pe aceasta tema, ci pentru ca nu condidera ca este un subiect.

Antonescu a precizat ca, in opinia sa, averea unui demnitar este de interes public, ca orice demers al unui jurnalist ghidat de acest principiu este legitim si trebuie sustinut, iar deminitarul trebuie sa fie foarte coperant in acest sens, dar a subliniat ca ziaristul nu trebuie sa minta.

„Ziaristul, in demersul de a afla adevarul, nu trebuie sa minta. In momentul in care oferi informtii false, ca detin un imobil intreg, care costa milioane de Euro, ca am mintit, ca l-am ascuns, ca nu l-am trecut in declaratia de avere – astea sunt deja minciuni, pe care nu le comentez. Sunt ale tagmei dumneavostra”, le-a spus Antonescu ziaristilor.

El a precizat ca pana la 15 iunie, comunicata de ANI, aceasta achizitie va fi consemnata in declaratia sa de avere, cat si in cea a sotiei sale. „Nu vad care e subiectul. Eu in casa nu am un elefant, ceea ce ar fi fost un subiect, nu am ucis un proprietar si i-am ocupat casa, ceea ce, admit, ar fi fost un subiect, casa nu e in Mihaileanu si mi-am tras-o pe gratis, ceea ce chiar si asta ar fi putut fi un subiect”, a spus Antonescu.

author avatar
Ciprian Purice
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger