AcasăNewsAntonescu: Dupa alegeri vom avea cea mai larga majoritate, mai mare si...

Antonescu: Dupa alegeri vom avea cea mai larga majoritate, mai mare si decat a avut FSN in 1990

Presedintele PNL, Crin Antonescu, se arata foarte increzator cand vine vorba de alegerile parlamentare. El a declarat ca USL-ul va obtine cea mai semnificativa majoritate in Parlament, mai larga chiar si decat a avut FSN in 1990.

Antonescu a afirmat sambata, la Bistrita, ca Uniunea Social-Liberala va beneficia in urma alegerilor parlamentare de cea mai larga majoritate in Legislativ, scrie rtv.ro. „Fara indoiala, si la nivel national si in judetul Bistrita-Nasaud, USL cu acesti candidati va castiga voturile oamenilor pentru Parlament. Sunt sigur de asta. Vom avea cea mai semnificativa majoritate pe care vreodata o forta politica a avut-o in Parlamentul Romaniei. Va fi mai mare decat a avut FSN in 1990. O sa vedeti”, a declarat Crin Antonescu in fata militantilor veniti la lansarea candidatilor social-democratilor din Bistrita.

Presedintele  PNL a anuntat ca premierul Victor Ponta va avea in spate cea mai mare putere politica democratica, legitima, altfel spus va avea cea mai mare sustinere parlamentara de dupa 1990. „Si marea noastra miza, a tuturor, e ce vom reusi sa facem cu aceasta putere”, a mai sustinut liderul PNL.

author avatar
Alina Costache
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger