AcasăNewsAntonescu curata partidul de liberalii incomozi

Antonescu curata partidul de liberalii incomozi

In ciuda presiunilor din teritoriu, Crin Antonescu a facut pe dracu-n patru si a scapat de presedintele PNL Prahova, Adrian Semcu.

Crin Antonescu conduce partidul ca pe propria-i afacere

Ca sa nu ramana cu un pas in urma lui Victor Ponta, liderul liberal s-a apucat si el sa faca un pic de curatenie prin partid. Cum Antonescu nu avea  insa la indemana un presedinte de Senat pe care sa-l excluda din partid, s-a multumit si cu Adrian Semcu.  “In calitate de presedinte, am propus BPC demitera presedintelui PNL Prahova si dizolvarea Biroului permanent teritorial. Aceasta propunere a fost adoptata de BPC cu 25 de voturi «pentru», 3 voturi «impotiva» si trei abtineri, votul fiind secret. In urma acestei decizii, am propus un birou interimar, alcatuit din 21 de membri, multi dintre ei din vechiul birou, practic toti consilierii judeteni, toti fostii vicepresedinti ai organizatiei judetene, fosti parlamentari, oameni de mare prestigiu”, a anuntat Crin Antonescu.

Adrian Semcu a fost matrasit oficial din PNL

La conducerea filialei a fost imediat numit Mircea Rosca, despre care liberalii sustin ca ar fi un apropiat al “primei doamne a PNL”, Adina Valean. “Presedinte interimar al acestui organism este fostul vicepresedinte Mircea Rosca. Am optat pentru o formula coerenta, care sa aiba determinare, hotarare si sa actioneze cat se poate de radical in Prahova, unul din campurile de batalie foarte importante ale anului viitor”, si-a explicat Antonescu alegerea. Desi in sedinta de ieri urmau sa mai cada si alte capete, presedintele PNL a fost avertizat de colegi ca, daca o tine tot asa, exista sanse ca partidul sa se confrunte cu dezertari in bloc. n

Stavarache spune “pas” PSD-ului

Romeo Stavarache

Adversar declarat al aliantei dintre liberali si social-democrati, liderul PNL Bacau, Romeo Stavarache, nu vrea nici in ruptul capului candidati comuni cu PSD pana la nivel de comune. “Din 93 de localitati, nu stiu daca sunt zece in care vom merge cu un candidat comun. Deci nici 10%, 10% e mult. Deci eu va spun ca nu merg, pentru ca ii bat in toate orasele (pe pesedisti – n.r)”, a declarat Stavarache.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
411 afisari

1 COMENTARIU

  1. Antonescu a inceput sa curete partidul de liberali,nu neaparat incomozi.Grav este ca nu are ce sa puna in locul lor…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger