AcasăNewsAntonescu cocheteaza cu o demisie in grup

Antonescu cocheteaza cu o demisie in grup

Crin Antonescu se jura ca parlamentarii USL vor pleca din Parlament, daca liderii Uniunii vor decide la o adica o asemenea masura extrema.

Crin Antonescu ameninta cu demisia opozitiei in grup doar de dragul imaginii

Liderul PNL ameninta cu demisia in grup in cazul in care regionalizarea va trece prin asumarea raspunderii in Parlament: “Opozitia stie ce are de facut, poate merge pana la retragerea din Parlament daca, intr-un fel sau altul, Puterea constrange UDMR-ul sa nu respecte ceea ce a spus pana acum – ca nu se face reorganizarea pana in 2012”. Lansata cu vreo trei saptamani in urma de senatorul liberal Cornel Popa, in replica la posibila adoptare a votului prin corespondenta, ideea demisiei in bloc a fost imbratisata de pesedistul Victor Ponta. Mai bun cunoscator al practicii parlamentare, Adrian Nastase a domolit entuziasmul acestuia, explicand ca legea nu obliga actuala putere sa organizeze alegeri anticipate in toata tara, ci doar in colegiile ramase vacante, ceea ce va fi in avantajul PDL. In plus, este clar ca actualii parlamentari nu vor renunta nici picati cu ceara la vreo zi macar din mandat, prin urmare amenintarea cu demisia in grup tine doar de mistoul electoral.

Cum insa este vorba despre Crin Antonescu, absentul nr. 1 al tarii, nu este exclus nici ca liderul PNL sa fi luat serios in calcul posibilitatea unui “concediu” prelungit pana la viitoarele alegeri. Nu de alta dar, la finalul ultimului BPC, Antonescu a demonstrat o data-n plus ca activitatea parlamentara ii deranjeaza programul. “Mergi la Senat?”, l-a intrebat atunci unul dintre colegi. “Care Senat, eu n-am treaba la Senat”, si-a declinat interesul Crin Antonescu. Era o zi de luni si o ora la care activitatea taman debuta la Senat.

author avatar
Simona Badulescu
521 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger