AcasăNewsAntonescu, co-presedinte USL: PC m-a asigurat ca vom merge mai departe impreuna,...

Antonescu, co-presedinte USL: PC m-a asigurat ca vom merge mai departe impreuna, mai puternici si mai uniti!

Co-presedintele USL, Crin Antonescu, a declarat in urma cu putin timp ca USL merge mai departe: „Nu avem niciun motiv sa ezitam, sa ne oprim, avem toate motivele si toate argumentele sa mergem mai departe impreuna”.

Antonescu a precizat ca, fara sa faca referire la conservatori, daca cineva nu impartaseste elementele convenite initial si a ajuns la alte concluzii, e liber sa aleaga alt drum.

„Partenerii conservatori m-au asigurat ca vom merge mai departe impreuna, mai puternici si mai uniti”, a raspuns Antonescu unei intrebari legate de problemele din alianta aparute intre PSD, PNL si PC.

Cat despre informatiile aparute pe surse legate de discutia care a avut loc in biroul presedintelui PNL, intre Crin Antonescu, Victor Ponta si Dan Voiculescu in timpul careia liderul liberal l-ar fi avertizat pe Voiculescu sa nu mai faca jocurile lui Traian Basescu, Antonescu sustine ca sunt numai speculatii de presa.

„S-a speculat foarte mult si se construiesc teorii politice si editoriale semete. Nu este adevarat ca PC ar fi cerut alte posturi si ar fi iesit scandal, nu este adevarat ca l-am acuzat pe Dan Voiculescu de santaj, cardasie politica in favoarea lui Traian Basescu”, spune Antonescu.

Crin Antonescu a fost invitat astazi, la sedinta conducerii centrale a Partidului Conservator, ce are loc, la aceasta ora, la  Palatul Parlamentului. PC ia in discutie si cazul deputatului Tudor Ciuhodaru, care a votat cu Puterea la infiintarea Ministerului fondurilor europene. „Ciuhodaru ar putea fi exclus din partid pentru ca a fraternizat cu cei de la putere”, au declarat surse din PC.

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger