AcasăNewsAntonescu: Cei doi ministri MAI vor raspunde exact la ce a cerut...

Antonescu: Cei doi ministri MAI vor raspunde exact la ce a cerut CCR

Presedintele interimar Crin Antonescu si-a prezentat speranta ca cei doi ministri noi ai Administratiei si Internelor vor da curs cererilor CCR urmand sa prezinte listele electorale exacte in cel mai scurt timp posibil.

Crin Antonescu, seful interimar al Romaniei a declarat luni noapte, cu ocazia investirii noilor ministri din casdrul Guvernului condus de Victor Ponta, ca are convingerea ca cei doi ministri noi de la Ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa si Radu Stroe, „vor raspunde exact la ceea ce exact Curtea Constitutionala a cerut” privind referendumul.

„Referendumul s-a desfasurat. Cetatenii Romaniei au dat un verdict politic cat se poate de lipsit de echivoc, un verdict politic categoric, coplesitor. Suntem cu totii in asteptarea unui verdict juridic si, in vederea acestui verdict juridic, Ministerul Internelor si Administratiei, Guvernul in ansamblul sau are de dat raspuns unor cereri pe care instanta cea mai inalta in aceasta materie, si anume Curtea Constitutionala, le-a formulat foarte clar. Am convigerea ca cei doi ministri, de la Interne si ministrul delegat pentru Administratie, impreuna cu toate institutiile si cu toti oamenii care sunt in subordinea domniilor lor, vor raspunde exact la ceea ce exact Curtea Constitutionala a cerut”, a spus acesta, citat de realitatea.net.

Crin Antonescu nu a uitat sa il atace pe Traian Basescu, presedintele suspendat al Romaniei, spunand despre acesta ca, prin declaratiile sale,  ofera un spectacol trist.

„Exista in fiecare zi spectacolul trist si poate pentru unii descurajant, pe care o persoana privata astazi, fost presedinte al Romaniei, il ofera, care talmaceste, rastalmaceste, impune interpretari in legatura cu ceea ce trebuie dat Curtii Constitutionale, cu ceea ce trebuie sa faca aceasta Curte Constitutionala. Lucrurile sunt foarte clare, CCR a spus foarte limpede ce doreste si Guvernul va pune la dispozitie. Nimeni in Romania nu trebuie sa se mai lase intimidat de un om condamnat de verdictul politic al poporului”, mai spus seful interimar al statului.

author avatar
Ionut Zgimbau
217 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger