AcasăNewsAntonescu: Batalia politica s-a incheiat

Antonescu: Batalia politica s-a incheiat

Crin Antonescu, presedintele interimar, a declarat ca referendumul privind demiterea lui Traian Basescu a trecut, motiv pentru care batalia politica a luat sfarsit.

Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu, a anuntat, joi, ca, odata cu decizia luata de catre Curtea Constitutionala, de amanare a raspunsului privind referendumul, batalia politica dintre partide poate fi condiderata incheiata, Guvernul urmand a se intoarce la treburile curente.

„Guvernul are misiunea sa revina cu maxim de preocupare si eficienta la treburile curente, la problemele serioase cu care se confrunta Romania si ma bucur sa vad ca o face. Din punct de vedere al bataliei politice, referendumul a trecut. Amanarea nu inseamna ca Romania va traversa o perioada de instabilitate. Avem un parlament pe deplin legitim si institutia prezidentiala care va functiona in parametri normali”, a declarat acesta, citat de rtv.net.

Seful interimar al statului a adaugat ca lupta politica va reincepe abia in toamna, cad vor avea loc alegerile parlamentare si, probabil, prezidentiale.

„MAI va trebui sa-si faca cu mai multa eficienta datoria pana la data stabilita de CCR si de atunci incolo. Batalia politica s-a incehiat. Ea va reincepe la finalul toameni cand vom avea alegeri parlamentare si, in opinia mea destul e probabil, si alegeri prezidentiale”, a mai spus acesta.

author avatar
Ionut Zgimbau
413 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger