AcasăNewsAntonescu: Basescu poate sa ne faca paiate, ticalosi. Actioneaza neronian, da foc...

Antonescu: Basescu poate sa ne faca paiate, ticalosi. Actioneaza neronian, da foc Romaniei!

Crin Antonescu

Crin Antonescu i-a replicat presedintelui suspendat, Traian Basescu, dupa ce acesta din urma l-a numit „paiata de la Cotroceni”, spunadu-i ca ” actioneaza neronian” si ca „da foc Romaniei”.

Crin Antonescu

Dupa ce Basescu l-a categorisit pe actualul presedinte interimar „paiata”, Crin Antonescu a declarat, vineri seara, la Romania TV, ca presedintele suspendat face mult rau tarii. „Poate sa ne faca paiate, ticalosi, dar sa ne acuze ca vrem sa ducem tara la rusi este nedrept”, a afirmatAntonescu la Romania TV.

Crin Antonescu a adaugat ca Basescu face mult rau Romaniei, prin actiunile sale. „Domnul Basescu face deservicii ingrozitoare acestei tari, actioneaza neronian, da foc Romaniei!”, a mai sustinut presedintele interimar.

Basescu l-a atacat in termeni duri pe presedintele interimar, Crin Antonescu, joi seara. „Va spun cu toata responsabilitatea unui sef de stat. Acesti oameni sunt o clica de tradatori. (…) Suntem in fata unei lovituri de stat in curs de derulare. Acum paiata de la Cotroceni a incercat inceperea destructurarii structurilor de securitate ale statului roman. Pentru asta va raspunde indiscutabil in fata legii, nu numai el”, a declarat presedintele suspendat.

227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger