AcasăNewsAntonescu: Basescu l-a facut knockout pe Ponta

Antonescu: Basescu l-a facut knockout pe Ponta

Crin Antonescu savureaza esecul lui Victor Ponta

Cu USL-ul in clocot, Crin Antonescu s-a apucat sa mai toarne niste gaz pe foc, analizand in detaliu cum l-a umilit presedintele Traian Basescu pe Victor Ponta, si cum l-a obligat sa renunte la acciza pe carburant.

Crin Antonescu savureaza esecul lui Victor Ponta

„Mahnit” peste masura de aceasta situatie, liderul liberal a gasit totusi puterea sa nareze, cu lux de amanunte, filmul esecului suferit de premier.„Nu stiu de ce a cedat Victor Ponta, insa din punct de vedere politic a fost o infrangere totala, a fost o victorie pe care Traian Basescu nu o merita. Pentru Basescu a fost o victorie totala, pentru ca a dovedit ca se poate altfel. M-a mahnit suplimentar ca premierul a uitat sa o comunice alegatorilor, oamenilor, colegilor”, a afirmat Antonescu.

Presedintele Traian Basescu l-a determinat pe premier sa renunte la acciza pe carburant

PNL nu a cerut liste comune

Odata stabilit castigatorul absolut al luptei pe acciza si buget, liderul PNL l-a acuzat din nou pe premier de minciuna. „Nu i-am facut propunere lui Ponta pentru liste comune la europarlamentare. A fost o discutie in care domnul Ponta mi s-a adresat. Intr-o discutie informala s-a formulat ipoteza ca PNL si PSD sa candideze pe liste comune la europarlamentare. Eu am zis ca PNL-ului nu-i surade, ca deja avem o batalie de imagine pe dreapta. Candidand in USL lasam dreapta libera. (…) Am spus de ce ar merita: ar fi cel mai puternic semnal de revigorare al USL intr-un moment in care nimeni nu mai crede si multi asteapta data despartirii. Nu a fost o solicitare din partea noastra. Nu era cazul sa o faca Victor Ponta publica”, a mai spus  Antonescu.

Victor Ponta, pus la colt si de presedinte si de liberali

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
601 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger