AcasăNewsAntonescu baga USL in ”criza de 40 de ani”: Nu suntem atragatori...

Antonescu baga USL in ”criza de 40 de ani”: Nu suntem atragatori

Plini de calitati altfel, uselistii au, in viziunea lui Crin Antonescu, un  mare defect: nu sunt ”atragatori”.

Crin Antonescu recunoaste ca USL nu a fost capabila sa vrajeasca electoratul

Chiar daca Traian Basescu nu a fost invins inca, USL nu are ce sa-si reproseze, sustine presedintele interimar Crin Antonescu. Cu toate acestea, liberalul a depistat un mic cusur in perfectiunea Uniunii Social Liberale.  ”Poate ca avem culpa ca nu am fost convingatori ca sa vina 15 milioane de oameni din Romania, sa dea navala 3 milioane din Franta, Canada, SUA, Spania, Italia, toti la vot. Poate daca eram mai atragatori, mai convingatori, reuseam asta”, a declarat Antonescu.

Basescu trebuie fortat sa plece

Pe langa efortul politicienilor, liderul liberal considera ca un imbold din partea romanilor l-ar determina pe  Traian Basescu sa plece acasa.  ”Cred ca este nevoie de presiune publica asupra lui Traian Basescu pentru a demisiona”, a  afirmat presedintele interimar. Daca nici presiunile populare nu au succes, Antonescu ar mai avea o varianta sa scape de Basescu:  ”Sa il ia in Germania doamna Angela Merkel, Germania este o tara mare, prospera, sa ii dea o bucatica de pamant acolo lui Basescu si PDL-ului, sa se joace acolo de-a Basescu. In Romania, nu”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
951 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai a lui Cacarau tu sa stii ca ia perfecta dreptate.Dupa ce ca sinteti prosti-noaptea ocoliti gropile si ziua dati in ele-mai sunteti si uriti ca-mi vine sa va iau acasa sa-mi intarcati copii.Mai mult,sunteti uriti atat la propriu cit si la figurat.Nu se incurca cu voi nici dracul;nu va mai mire ca va dau cu flit toate cancelariile cit si cei din UE.Stiti de ce,prostia,nesimtirea si minciuna de tip socialist este contagioase.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger