AcasăNewsAntonescu, atac dur: "Ponta face comparatii nerusinate"

Antonescu, atac dur: „Ponta face comparatii nerusinate”

Orice speranta la refacerea USL a fost curmata marti seara, dupa atacul dur facut de Crin Antonescu, liderul PNL, la adresa lui Victor Ponta, presedintele PSD.

Liberalul l-a acuzat pe premier ca face „comparatii nerusinate” in momentul in care creaza paralele intre represiunea din timpul revolutiei din 1989 si liderii PSD pusi in dificultate, in aceasta perioada, de procurorii DNA.

„Faptul ca domnul Ponta se solidarizeaza cu colegii cercetati nu e treaba mea, e problema domniei sale. Dar cand ajunge sa-i compare pe domnul Duicu, pe domnul Mazare si pe alti domni cu tinerii care si-au pierdut viata la revolutia din 1989 nu face decat sa dea dovada de nerusinare” a afirmat Crin Antonescu, conform romaniatv.net.

„Vinovati sau nevinovati, cercetati sau necercetati, oamenii aia reprezinta, prin mentalitatea si actiunile lor politice, prelungirea sistemului comunist” este parerea lui Crin Antonescu despre Radu Mazare si ceilalti lideri PSD care au fost bagati la inghesuiala de reprezentantii justitiei.

Intr-un atac fara precedent la adresa premierului Victor Ponta, Crin Antonescu a mai precizat ca „declaratiile lui Victor Ponta sunt inacceptabile intr-un stat de drept. Am avut si noi oameni cercetati si ne-am exprimat indoielile si le-am aparat prezumtia de nevinovatie, pana la o decizie definitiva, dar este inacceptabile sa faci legaturi precum cele facute de domnul Ponta. Esti nerusinat daca afirmi ca oamenii aia au ajuns pe mana justitiei doar pentru ca au avut rezultate foarte bune la alegeri”.

author avatar
Cristi Ionita
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger