AcasăNewsAntonescu: Anuntul privind demisia mea din partid a pus PNL in centrul...

Antonescu: Anuntul privind demisia mea din partid a pus PNL in centrul campaniei pentru europarlamentare

Crin Antonescu sustine ca anuntul privind demisia sa din functia de presedinte a partidului, daca PNL nu obtine peste 20% la europarlamentare, a fost facut pentru a pune liberalii in centrul campaniei electorale.

„Faptul ca o vorba pe care le-am aruncat-o acestor oameni care de atatia ani nu au decat un singur gand, cand scapa odata de Antonescu si de PNL, vorba aia pe care le-am aruncat-o, cu 20% (demisia din fruntea PNL la un scor sub 20%, n.r.) , a facut din PNL si din aceasta tinta centrul campaniei electorale pentru europarlamentare. Asta am vrut, dragii mei. Si daca noi vom face acest scor care ne este absolut la indemana, noi vom fi castigatorii acestei campanii electorale, si nu PSD-ul care va lua poate dublu”, a sustinut Antonescu, la Hunedoara, potrivit b1.ro.

Liderul PNL a afirmat ca Elena Udrea si Victor Ponta abia asteapta ca Antonescu sa plece acasa, lucru care a adus PNL-ul in centrul atentiei.

„Pentru ca modul in care au reactionat si reactioneaza cu totii, uitand sa le mai spuna romanilor ce vor ei sa faca in Parlamentul European, uitand sa le mai spuna romanilor ce vor face ei la aceste alegeri, ci spunandu-le romanilor in fiecare zi, calcandu-se pe picioare doamna Udrea cu domnul Ponta, doamna Olguta Vasilescu cu alte doamne si domni, spunandu-le romanilor ca PNL nu va face 20% si Antonescu va pleca acasa – ca si cum asta ar fi jalea si problema si durerea romanilor – ne da noua sansa extraordinara de a fi in centrul acestei campanii. De a o termina victoriosi si de a le spune, asa cum facem, romanilor de ce vrem ca acesti oameni si inca altii sa mearga in Parlamentul European, de ce PNL este din pacate singurul care stie ceva despre cum se pot apara interesele Romaniei in Parlamentul European de la Bruxelles si de ce PNL este astazi si va fi cu siguranta, dupa aceasta campanie, in centrul vietii politice din Romania”, a mai spus presedintele PNL.

Sursa: b1.ro

author avatar
Alina Costache
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger