AcasăNewsAntonescu: Am facut in CSAT propunerea revocarii din functie a domnului Opris...

Antonescu: Am facut in CSAT propunerea revocarii din functie a domnului Opris

Crin Antonescu

Presedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca a propus in CSAT eliberarea din functie a sefului Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), Marcel Opris, in urma controversei legate de prezenta unei linii telefonice speciale in sediul de campanie a lui Traian Basescu.

Crin Antonescu

„Dupa opinia pe care eu mi-am putut-o forma, in legatura cu toate legile si regulamentele consultate, aceasta instalare este in afara legii. Nu are acoperire legala”, a sustinut Antonescu, la Antena3.

Antonescu a declarat, insa, ca nu a putut fi luata o decizie in acest sens in CSAT, deoarece consilierul presedintelui suspendat s-a opus, iar deciziile in cadrul Consiliului se iau in unanimitate. „Eu am facut astazi (joi – n.r.) in CSAT propunerea eliberarii din functie, revocarii din functie a domnului Opris. Deciziile CSAT se iau prin consens, deci cu toate voturile, toti membrii au votat aceasta propunere. Domnul consilier prezidential al domnului Basescu, Iulian Fota, care altfel e in concediu, s-a prezentat la sedinta si s-a opus. In felul acesta, nu am putut lua inca o decizie”, a afirmat presedintele interimar.

165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger