AcasăNewsANTIFA pregătește Operațiunea „Debarcarea de la Washington”!

ANTIFA pregătește Operațiunea „Debarcarea de la Washington”!

Nori negri se adună săptămâna aceasta deasupra Casei Albe. Nu doar că nu a scăpat de protestele de stradă, deși a făcut un pas în spate semnând decretul istoric de reorganizare a activității polițienești, dar Donald Trump este pe punctul să cunoască furia dezlănțuită a extremiștilor. Sâmbătă, 20 iunie, ANTIFA a sunat adunarea pentru o manifestație cum Washingtonul n-a mai văzut de pe vremea Războiului Civil! Toate grupurile de stânga vor mărșălui pe ambele Coaste ale SUA într-o mișcare de tip „blitzkrieg” pe care presa establishmentului s-a și grăbit să o compare cu debarcarea  din Normandia.

La fel ca-n ’44, și acum avem aliați, doar că aici e vorba nu de națiuni, ci de indivizi pregătiți (adică, îndoctrinați) să-și dea viața pentru ideologia neomarxismului progresist.

Lupta pentru libertate și egalitate, cum le place protestatarilor din SUA să spună, este condusă de ANTIFA, o grupare deja paramilitară, puternic finanțată de Open Society Foundation (aka George Soros), extrem de bine organizată (ierarhizată piramidal) și care se pare că a fost înființată cu scopul precis de a aduce revoluția (comunistă, oare?) în America!

Sâmbătă, 20 iunie, proteste masive la nivel național

ANTIFA a sunat adunarea pentru sâmbătă, 20 iunie, când în SUA vor avea loc cele mai mari proteste văzute vreodată. Nici celebrele marșuri ale lui Martin Luther King nu au avut o asemenea amploare, dau asigurări liderii ANTIFA.

Deja au răspuns „prezent” la apelul lor șefii tuturor grupurilor de stânga, dar este așteptat și un contingent serios de gură-cască și curioși!

Obiectivul declarat și asumat – gonirea lui Donald Trump de la Casa Albă! ANTIFA vrea cu orice preț și cere demisia președintelui Americii, atât și nimic mai puțin!

„Refuză fascismul” este sloganul sub care vor ieși pe străzile marilor metropole simpatizanții ANTIFA. În același timp, pe canalele media circulă următorul mesaj: „Luptăm în numele umanității și refuzăm să acceptăm o Americă fascistă!”.

ANTIFA, ca marșul Armatei Roșii spre Berlin

Neomarxiștii din ANTIFA încearcă să distrugă tocmai cărămida care stă la baza nașterii națiunii americane: libertate bazată pe temeiul legii! Se vrea, în schimb, o renaștere a uneia dintre cele mai represive ideologii din istorie, cea în urma căreia a apărut Revoluția Bolșevică din 1917.

Să fie, oare, doar o întâmplare faptul că membrii ANTIFA se îmbracă în culorile negru și roșu, culori pe care le adora Adolf Hitler și Germania nazistă? Să fie tot o coincidență și în faptul că fiecare membru ANTIFA poartă mască și glugă pentru a-și ascunde identitatea, așa cum făcea odinioară Ku Klux Klan? Apoi, cei care nu cred în ideologia promovată de ANTIFA sunt zdrobiți cu țevi, bâte și chiar hăcuiți, cartiere întregi cad pradă unei violențe cu adevărat bolnave. Asta nu mai este luptă pentru libertate, e anarhie și e demonică!

Culmea, cunoscute figuri din presă, precum Chris Cuomo (CNN) sau Jeffrey Goldberg (redactor-șef la The Atlantic) compară marșul ANTIFA de sâmbăta asta cu debarcarea aliaților pe plajele Normandiei, în Al Doilea Război Mondial. Mai potrivită ar fi fost, însă, o comparație cu marșul brutal al trupelor lui Stalin spre Berlin, acolo unde s-a înfipt steagul hegemoniei comuniste.

Comportamentul protestatarilor din America, Germania, Franța și Anglia, ca să privim doar spre așa-zisa elită a lumii, ne amintește mai degrabă de brigăzile Brownshirts (fioroasele trupe Sturmabteilung) ale lui Hitler sau de Blackshirts, ale lui Mussolini.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
3.977 afisari

9 COMENTARII

  1. Trebuie sa fi cretin sa iti doresti anarhie si sa ai o guvernare de tip Stalin, in care sa iti hotărască o mana de oamenii, cine sa traiasca, cine poate sa aibe copii, automat dupa, vor fi interzise armele, iar cei care au pus umărul la distrugerea democrației americane vor pieri de mana celor ajunși la guvernare

  2. deja se stie de principiul hegelian problema-reactie-solutie. deci avem o problema: rebeliunea antifa. oamenii reactioneaza: cer interventia armatei. care va fi solutia oferita de guvernul din umbra? instaurarea legii martiale? restrangerea drepturilor cetatenesti? noua ordine mondiala?

  3. Istoria nu numai ca se repeta , dar este si ciclica pe alte niveluri …. in spirala 🙁

  4. Sigur ca nu e bine cand legea este eludata si in locul ei vine isteria, anarhia, legea batei. Pe de alta parte iata ca „jandarmul lumii”, cel care dadea ora exacta planetei, care spunea cine, unde, cum, sa fie intr-o situatie pe care a creat-o in multe tari. Efectul de bumerang…

    • Nici altii nu sunt scutiti de efectul bumerang , e universal valabila , cine se stie cu musca pe caciula … ciocu-mic …..!

  5. Nu e nici macar 0,5 asemanare de conditii intre mojicul rus al anului 1917 si americanul anului 2020.Oricat l-as aprecia pe Romanov prin prizma reginei Maria dar a comis o serie de abuzuri ce a culminat cu marea revoluție rosie.
    Iata un tabel cu antonomia faptica in 15 pct.
    -rusul ce traia cu 4 ruble luna-americanul 2000 dolari/luna.
    -In Rusia nu se gaseau alimente-în Sua sunt hipermarketuri.
    -in Rusia muriseră pana in 1917, 2 milioane de tarani in Marele Razboi-in America au murit 2 negri.
    -revolta rosie urmarea schimbarea monarhiei burgheze-antifa urmareste o lovitura de stat democrat liber ales
    -liderul Lenin urmarea egalitatea oamenilor-liderii antifa doresc o lupta cu fascistii… (fascismul avea sa apara abia peste 5 ani in 1922)…
    -impunerea liderului Lenin pregatita de Austria in exil-Antifa pregatiti de americanul Soros si catva democrati…
    -Rusii au trebuit sa ocupe posta si palatul telefoanelor-americanii au smart phone si FB
    -marxismul avea in vedere distrugerea imperialismului-antifa ca neomarxisti au in vedere distrugerea rasistilor si fascistilor…
    -revolutia rosie dupa nume a fost scaldata in sange-antifa se scalda in sangele lor
    -Dinastia Romanovilor s-a intins pe cateva decenii-Donald are abia 4 ani si ceva si nu e domnitor, tar, rege sau imparat.
    -Rusia era macinata de cel mai dur razboi al imperiilor-America e in plina pace.
    -Rusia era macinata de gripa spaniola ce a omorat cateva milioane, In Sua covid a omorat 120.000 insi.
    -revolutia rosie a venit cand matematic in Rusia nu se mai putea-Antifa isi baga capul in istorie cand a aparut conceptul de selfie…
    -in Rusia stirea ca saracul o sa aibe paine, de munca si o sa fie egal cu tarii a produs adeziuni uriase-Antifa coaguleaza doar borfași si incendiatori de mall…
    -saracimea in Rusia era de 90%, in Sua e de 10%

    • Rev rusa din oct.afost o lovitura de palat data guv.belinski care a facut rev.in feb.1917..orchestrata din afara ca sa scoata Rusia dn razboi..l–au trimis pe Lenin cu 5 mil marci cu un tren blindat sa faca o rev bolsevica.

    • Rev rusa din oct.afost o lovitura de palat data guv.belinski care a facut rev.in feb.1917..orchestrata din afara ca sa scoata Rusia dn razboi..l–au trimis pe Lenin cu 5 mil marci cu un tren blindat sa faca o rev bolsevica.

  6. Trump este pregătit pentru asta, sunt ultimele zvârcoliri ale hidrei globaliste. Democrații își taie craca de sub picioare masiv, pentru că mulți americani s-au săturat. Nu va fi război civil, doar pentru că partida asta are un singur rezultat: Trump câștigă, iar cei care au creat haosul mondial vor pierde tot, inclusiv viețile lor mizerabile.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger