AcasăNewsAnti-covid: panouri din plexiglas între șezlonguri

Anti-covid: panouri din plexiglas între șezlonguri

Este una dintre măsurile de precauţie împotriva transmiterii coronavirusului  gândită de patronul unui bar de pe o plajă din Santorini, în aşteptarea turiştilor care vor veni din nou în această insulă din Grecia.

”Sperăm că aceste construcţii pe care le vedeţi nu reprezintă viitorul plajelor. Nu ne dorim acest lucru, dar dacă este necesar, şi dacă siguranţa oamenilor depinde de astfel de construcţii… vrem să muncim, să ne continuăm activitatea”, a spus  Charlie Chahine, proprietarul barului. Turismul va fi reluat abia în iulie, potrivit previziunilor Guvernului, care a început să relaxeze restricţiile implementate din 23 martie. Santorini este o destinație foarte populară (în 2018 a primit 2 milioane de vizitatori), dar în această perioadă străzile și terasele sunt pustii. Rezervările acoperă cel mult 30% din capacitatea stațiunii iar “situația nu va fi ușoară”, spune vicepreşedintele asociaţiei hotelierilor din Santorini, Andreas Patinioti: ”Cred că trebuie să începem de undeva, ca să fie de muncă pentru furnizorii noştri, pentru angajaţii noştri. Sunt atât de mulţi oameni care depind de activitatea hotelurilor”. Panagiotis Loutos privește spre piscina goală a propriului hotel aflat în renovare:  “Vom fi gata în 10 zile, este singurul lucru de care sunt sigur. Vedem pregătirile şi suntem fericiţi, dar absenţa oamenilor  este un lucru dureros”.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
313 afisari

4 COMENTARII

  1. nu le a zis oms sa ia de la cei cu placuta suedeza adica la liber ca aia e cea mai buna solutie!!!!!! toti sucitiui la minte scot tot felul de inventii care daca este pe langa cineva virusul cu tot plasticul lor tot se comtamineaza !!!!!uincetati cu mincunile !!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger