AcasăNewsAnonymous a dat atacul la Stratfor

Anonymous a dat atacul la Stratfor

Greu afront pentru specialistii de la Stratfor

Adresele de e-mail si parolele unor oficiali britanici, americani si din cadrul NATO au fost postate pe Internet in urma unui atac informatic impotriva site-ului agentiei Stratfor.

Greu afront pentru specialistii de la Stratfor

Grupul de hackeri Anonymous a sustras o serie de adrese si date personale ale unor membri ai agentiei Stratfor. Per total, 221 de oficiali militari britanici si 242 de membri ai NATO au fost victimele acestui demers, precum si consilieri ai Joint Intelligence Organisation, un organism care se ocupa de informatiile sensibile pentru premierul britanic David Cameron.

19.000 de adrese electronice apartinand personalului militar american au fost divulgate. Agentia Stratfor, cu sediul in Texas, este specializata in probleme de securitate si politica externa.

author avatar
Adina Mutar
245 afisari

1 COMENTARIU

  1. sincer nu inteleg de ce au procedat asa,acesti golani din aceasta agresiva formatiune terorista trebuiau pr si simplu..eliminati ,ce atata pierdere de vreme…cu golanii nu trebuie sa te amesteci..trebuie sa te sapari definitiv..umbla vorba ca reprezentanti ai acestei organizatii monitorizeaza fostii ofiteri de securitate sau informatii care nu sunt loiali sau de incredere ai regimului portocaliu….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger